bilder från landet

 

Jag längtar så så mycket tills den här kommer ut

 
/S
 

På landet

Halloj!
Nu är vi på chasse land där vi ska vara tills på onsdag. Nu har vi precis ätit frukost och ska troligtvis gå ner till vattnet och bada.


Lördag

Hallloj.
Idag har jag spenderat dagen med min mor i fridhemsplan där vi åt lunch och kollade i affärer, jag fick en kofta och 2 skrivblock av min väldigt generösa mor. Efter det mötte vi upp min far för en fika innan vi knallade hem längs med norr mälarstrand, det var såå varmt. 
Nu kollar jag på Ugly Betty vilket är den serie som jag precis har börjat följa, nu när jag har kollat klart på alla mina andra.
Imorgon åker jag och Chasse iväg till hennes landställe och kommer hem på onsdag så jag ska hinna packa min pulka ikväll också.
 
/S
 
 
 
 

Glaaaaaaad

Hej.
Då var äntligen den dagen jag har väntat på i 3 veckors tid kommen. Idag var min sista dag på jobbet och nu slipper jag för all framtid att mäta,skriva och rita av dekorer och gravstenar hela dagarna, min lycka är enorm. Ni som har sett mig rita vet varför. Hur som haver så har jag iallafall planer för hela den kommande veckan och det känns så braa, precis som sommarlovet ska vara, weyweywey.
 
Såhär känner jag efter mina och Chasses prestationer efter 3 veckors hårt arbetande:
 
 
/S

Sista jobbdagen!

Herregud 3 intensiva men sjukt roliga veckor har sprungit iväg, och nu har jag sommarlov igen!
Så himla glad med samtidigt lite ledsen eftersom jag kommer sakna alla på jobbet jättemycket!!
Well well, dagen har varit bra och nu chillar jag i soffan och typ domnar bort eller nåt.
Hörs senare!


Perfekto dagelito

Igår var en av de bästa dagarna på sommarlovet so far. Jag och Rebecka träffades på förmiddagen och köpte med oss mat och cyklade till långsjön där vi solade och badade, det var mitt första dopp i Sverige för i år vilket är skandal för att vara mig.
Efter det cyklade vi hem till R och åt middag som hennes mamma hade lagat, gottt som alltid. Medan vi åt fick vi en spontan ide att åka till grönan för att gå på sommarkrysset, sagt och gjort! Det var såå roligt. Vi hann även åka kvasten (vilket var så långt jag kunde sträcka mig och fyfan), det blev även en liten visit inne i lustiga huset. Kvällen slutade med att vi tog båten till slussen och åt nattmat inne på donken.
 
 

Cypern del 3

 
 
 

Nytt

Hej!!
Idag efter jobbet åkte jag till skäris och kollade lite på kläder. Köpte 2 byxor, en jacka/kofta, en mössa och en mascara. Var längesen jag köpte något så kändes som det var på tiden eller nåt..
Jaja blev några kronor fattigare men vad har man jobb till liksom.


14 Juli

Hej.
Har spenderat hela dagen på stan med mamma, vi åt lunch på tacobar och fikade i gallerian. Vi hann även med att kika i affärerna. Jag köpte tröjan i inlägget innan och en present till mamma som faktiskt fyller år idag. På eftermiddagen mötte vi resten av familjen för att äta på restaurang och fira lite på så vis, gott & trevligt.
Imorgon börjar ännu en ny jobbvecka och jag hoppas innerligt att den går i raketfart.
 
/S
 

Nyttt

Såg den redan igår när vi kikade i affärer dock inte i min storlek ,men idag knep jag den sista i min siiize.
 
 

+

Blev lite hackigt på tröjan längst ner när jag klippte men orkar inte fixa det.
Lite snygga kläder iafff :)

Igår

Igår träffade jag dessa härliga prickar i staden. Vi åt ceasarsallad på en uteservering, åt glass i solen och umgicks. Micketmicket braa.
 
/S
 
 

Trötttt

Hej,
jag är riktigt trött och det blir en rikitgt seg kväll ikväll. Numera är jag ju en hårt arbetande kvinna så energin är inte på topp. Dock har jag jobbat 1/3 veckor nu och det har gått fort så jag hoppas på att de resterande 2 veckorna gör det också. Imorgon ska jag träffa några södertörnare för att äta middag och umgås.
Nu ska jag kolla på serier om jag inte somnar först.
 
/S

12 Juli

Idag är det ingen vanlig dag för det är yassis födelsedag hurra, hurra, hurrra!
Graaatttis till min bästa vän som jag har känt i hela 15 år!
 
 
 

Hard work work

Första dagen jag inte är helt slut efter jobbet. Om jag inte nämnt det förut så jobbar jag på ett dagis i flemingsberg. Det är jättekul samtidigt som det är jättejobbigt eftersom barnen är wild and crazy lite då och då. Men när dem blir så där gosiga och söta då kan man inte låta bli att faktiskt tycka det är kul att jobba :)
Ska käka lite pankisar nu, men vi hörs när vi hörs!!
/chasso


Jobbjobb

Hej!
Hinner knappt skriva här eftersom jag jobbar på dagarna och efter jobbet hittar jag oftast på något. Igår träffade jag Elin vi köpte med oss mat och åt i Kungsträdgården och idag var jag hemma hos mormor och morfar och åt en redig måltid!
Till skillnad från igår har det regnat hela dagen, så vi slapp sitta ute på jobbet och rita och fylla i diverse gravstens blanketter, istället var vi på huvudkontoret och arkiverade papper

Här stod jag och noa, som är en tjej på mitt jobb och slet i timmar

 

/S


Cypern del 2

 

8 juli

Hej!
Idag var det första dagen på jobbet för mig. Jag sommarjobbar på kyrkogårdsförvaltningen. Där vi ritar av, mäter och skriver i vilket skick gravstenarna befinner sig i. Inte speciellt ansträngande, dock lätt uttråkande. Men jag står ut!
Nu ska jag hämta något i matform och sen kolla på serier.

 

7 juli

Hej.
Stockholm har bjudit på super väder idag, kanske till och med varmaste dagen i år.
Spenderade förmiddagen i solen på balkongen med magnusuggla, inte bokstavligen utan i musikform!
Jag har även hunnit med att åka till kyrkogården som jag ska till imorgon, jag kände att det var bäst för mig att kolla upp vart jag ska jobba, det vore så typiskt mig att inte hitta dit eller komma försent annars.
Nu ska jag gå och köpa thaimattttt.
 
/ S

Cypern del 1

Jag har så många bilder från cypern att jag inte kan lägga upp alla i ett inlägg så det får bli i olika delar.
Här ovan har vi en massa bilder från vårat hotell som var sviinnice. Imorgon lovar jag att lägga upp lite roligare bilder på mig och fia :))

Cozzzy

Hallloj.
Har precis lämnat Rebecka vid tunnelbanan. Vi har haft en jättemysigt eftermiddag. Först var vi i staden för att kika i affärer och sen köpte vi med oss massa gottt som vi åt på min balkong. Det var perfekkkto.
 1. Jaaa vi gillar mat, R är min matkompis nr.1  2.  Denna necessärr/mini väska, kalla den vad ni vill, köpte jag                                                                      
 
//Sooofia

3 Juli

Igår träffade jag Sofia och Olivia. Vi var hemma hos Sofia och satt på hennes balkong och pratade och åt vattenmelon. Till middag åt vi sushi på 66 kvadrat, vilket förövrigt är det bästa sushistället!
Vi hade det iallafall suuper, precis som allltid.
 
 

Braa dag

Igår var jag, Erica och Alexandra på skansen för att kolla på Allsång, det var jättejätteroligt och en mycket braa dag!
 
 

RSS 2.0