Pizza hut

Vi har ganska nyligen kommit hem från Pizza hut där vi år med alla tjejerna. Det var jättetrevligt och innan dess hämtade vi ut våra reserverade biljetter till Hunger Games. 
Nu är jag hos fia och ska också sova här eftersom vi har en massa saker vi måste fixa med imorgon och det bli smidigast så. 
Vi hörs imorgon!!


 

 

Nytt




Onsdag

Hejj
Har under dagen varit hemma hos Sofia med Olivia och lunchat som man så fint säger om man vill låta fancy, och det vill man ju. Utöver lunchen har vi umgåtts och framförallt njutit av höstlov



#poseaarn

Idag har vi tagit en massa ruliga bilder som jag får visa sen när jag kommer hem. Vi ska åka till tågstationen om 10 min och då beräknas jag vara hemma runt 1 inatt. 
Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs inatt/imorn!
BYYYEEE

<333344456788


Lite smått jag köpte idag, alltså den där chokladen är typ det godaste som finns, dör lite när jag äter den.. Sen fick jag den där boken som Em och Alex alltid pratar om.. 

♠♣♥♦

Allt på denna bild är magnificent
 
/S
 

Båstad


Nu är jag i Båstad och vi ska snart ge oss iväg till väla. Stormen var här igår vilket gjorde att vi hade strömavbrott i en timme, men det gick att överleva med tända ljus och sånt. Imorgonkväll åker jag hem, om vi inte hörs innan skriver jag då :)

Tumblrrr









  



 

Min höstlovsvecka

Gjorde en fin liten planering på min vecka.
Imorn ska jag gå upp tidigt för att åka ner till Båstad där min barndomskompis Hanna bor.
Det ska bli jättejätteruligt eftersom jag inte åker dit så ofta, så det ser jag fram emot. Jag ska ha med mig min kamera så jag lovar att ta en massa fina bilder som jag ska lägga upp. Vet inte hur det blir med internet där nere men annars ska jag försöka göra lite inlägg då och då.
Nu ska jag gå och bajsa och sen packa väskan.
Vi hörs!!
 

+


Guld naglarrr





Helgen

Hej!
I fredag var jag hos Sofia med Olivia och tittade på idol, åt sushi i massor och pratade in på småtimmarna hoho. 
Och igår var som chasse redan skrivit hon och Angie här och åt tacos, vilket var väldigt mysigt!!
Den här veckan som börjar har vi oändligt mycket saker att göra i skolan, så jag tror inte vi kommer hinna skriva så mycket. Däremot är det bara en vecka till höstlovet och jag jublar. 
/s 



Min helg!

I fredag träffade jag min sommarjobbskompis på en fika och lite snack. Senare på kvällen gick jag hem till Erica med lite snacks och kollade på gatsby.
I går träffade jag min gamla barndomsvän Hanna mitt på dagen och köpte lite krimskrams med henne samt åt på Birger king, och senare på kvällen åkte jag hem till Fia och åt tacos med henne och Angie! Mycket trevligt
Idag är det den härliga pluggsöndagen och lite senare ska jag hem till pappsen. 
Sitter och facetimear med Fia nu och ska snart fixa nåt att äta för är vrålhungrig! Vi hörs babes.. Haha skÅja skulle aldrig säga så :pppp



Ek12

Lägger ut denhär bara för att jag gjorde det förra året också.. Vackra



Tisdaggg

Hej, hallå.
Dagen har gått väldigt fort, vilket alltid är skönt. Dessutom känns det som måndag idag då vi inte hade några lektioner igår. Dagen bestod av följande: Spanska där vi hade redovisning och jobbade med diverse övningar, matte där vi höll på med pq formeln eller någe, huuua. Och till sist hade vi psykologi där vi hade prov, tror det gick preetty goood. Nu ska jag läsa lite i samhällsboken <333333 och titta på svenska holywoodfruar, weywey.
/S
 
 

Måndag

Hej.
Precis när jag skulle gå på tunnelbanan imorse så fick jag sms om att vår svenskalärare var sjuk. Och eftersom det är vår enda lektion så trallade jag glatt hemåt. Hemma har jag kollat på serier och ätit diverse mat till störstadel men även pluggat inför psykologiprovet som vi har imorgon. Vilket jag ska fortsätta med nu. Byyye

Lördags

Halloj.
Helgen har gått så fooort men har varit riktigt bra. I lördags var jag först i stan med Rebecka där vi kikade i affärer och åt en suupergod sallad.
Efter det åkte vi hem till mig där vi fixade oss till kvällen då vi skulle till Amanda.
Hemma hos Amanda bjöds det på asiatiskmat i massor, det var sååå gott! Och väldigt väldigt roligt.

/S
 
 

Söndag

Hej svejs!
Har precis kommit hem från em! Igårkväll var jag med Erica och Emma Louise och vi gick runt lite i stan, fika och sov sen hos lollan. Väldigt trevligt!
Idag ska jag kolla på bio med limpan och äta lite Burger king, nam


Dem vill alltid vara med på bild

Dagens


/s

Torsdag

Hej
Å så var torsdagen över, sköönt.
Dagens har varit bra då det både var innebandy på gympan och pannkakstorsdag. Allafall så är jag helt slut nu och hungrig så ska åtgärda det innan jag tar tag i lite skolarbete. 
Adios


Nya skor




Kläder kläder kläder

Jag blir galen, det finns alldeles för mycket fina kläder ute i affärerna. Men måste försöka hålla mig till London!!
Här är lite nice stuff från Urban ;)
 

Måndag

Halloj
Dagen har rusat förbi vilket bara är bra, desto snabbare desto bättre. 
När jag kom hem från skolan tog jag tag i lite samhällsuppgifter och tittade självfallet på serier. 
Inatt kommer mina föräldrar hem från Rom så jag ska ta och städa lite nu, då det inte varit min eller min brors största prioritering det senaste dagarna.
Adios amigos



Bekännelser

Jag tycker det är superfint med tydliga kindben
Jag älskar stora halsband
Saknar att träna innebandy väldigt miiicket
Jag hatar att stressa när jag ska äta
 Blågröna ögon är det finaste jag vet
Jag föredrar silversmycken före guld
Piggelin är den godaste glass som existerar
Den värsta låt jag vet är "Diamonds"
 
 
 

6 oktober

Hej.
Då var det Söndag igen och denna dag spenderas precis som alla tidigare söndagar. Alltså med plugg och städning, varvat med några serier såklart.
Den kommande veckan är inte såå jobbig så det är skönt. Vill bara att veckan ska gå fort för har massa saker att se fram emot nästa helg. Men nu ska jag återgå till samhällskunskapen.
Adios amigos.
 
 
 
 

5/10

Här kommer lite bilder som vi tog idag, många är lite fåniga/noobiga, men det är för kul skull. 
#Deep

Lunch a la chasse och fia

Hej hopp!
Idag har jag och fia varit i gamla stan och gått på en promenad, vi tog även en massa bilder som jag lägger upp strax. 
Innan vi gav oss iväg gjorde vi våfflor och lite fruksallad vilket höll oss belåtna i många timmar :DD
Kolla så mumsigt!!
 



Dagens




2013-10-03

Hallo.
Vi fick sluta efter idrotten idag alltså klockan 11 och har sen dess ätit och kollat på serier. Men nu är Rebecka här och vi ska försöka plugga lite. Runt halv 5 ska jag åka in till centralen för att möta Elin, var ett tag sen så det ska bli priiima. Imorgon är det redan freedag och det är sköönt, den här veckan har gått så fort.
 
/S
 
 

..




Onsdag

Hej.
Idag hade vi en riktigt kort dag, vi skulle endast gå på en rättegång vid tingsrätten och efter det fick vi sluta.
Rättegången handlade om ett narkotikabrott och var mer intressant än den rättegång jag gått på tidigare.
Hur som haver så har jag hunnit med att göra massa nödvändiga saker medan jag varit hemma och nu ska jag bara göra några frågor till samhällskunskapen innan jag åker in till T-centralen för att möta Rebeckasnäcka.
 
 

RSS 2.0