...


Stadsvandring

Sista läxan/inlämningen imorn då, plus att vi är lediga hela dagen!! Kommer bli så himla nirre!
Sitter skypear med Sofia just nu och vi försöker göra lite swedish, men det går segt just nu.
Aja nu ska jag bara njuta av ledigheten, imorn så bloggar jag kul!
Byee


Tisdaggg

Hej.
Har förberett min engelska redovisning enda sen jag kom hem, eller mja jag somnade en stund också, precis som jag gör varje dag när jag kommer hem från skolan, stabiiilt. Iallllafall så hade jag min sista naturkunskapslektion någonsin idag, lyckan var stooor när vi slutade. Så som jag har lidit genom dom där 2,5 h lektionerna varje vecka alltså. Iallafall så måste jag pluggapluggaplugga ikväll, men nu är det bara 1 vecka och en dag kvar för mig, otroligt!
 
/S

sista veckan

Hej allihopa!
Idag efter skolan åkte jag och ericis till stan för att kolla på något till skolabslutningen. Det visade sig vara mycket svårare än vi tänk oss men efter att typ gått 20 varv på monki i takt med musiken så tog vi det bästa vi kunde hitta.
Jag köpte en blus/klänning som var lite speciell men kostade typ inget så får se om jag ska ha den. Bra att ha något i nödfall iaf! 
Nu ska jag kolla lite på awkward sen ska jag försöka börja på något läxa.
Vi hörrrrrrrrrrrrrrs!
Orkade inte ta en bild så det får bli en bild från hemsidan
 

Måndag.

Hejj.
Precis när jag slutade ringde Rebecka mig och fråga om jag vill träffas, hon hade nämligen försovit sig och orkade inte åka till skolan. Så jag mötte upp henne i Skanstull där vi gick och köpte med oss lunch och gick till en brygga nära skansan, det var jättemysigt.
Plötsligt dök Oscar Zia upp rullandes på en segwey haha, vi eller ja Rebecka hälsade på honom, jag blev bara jätteskrattig och förvånad. Iallllafall så var det en braa eftermiddag.
 
/S
 

26 maj

Hej.
Jag skulle i princip kunna dö för att jag är så trött just nu, hjälp alltså. Iallafall så har jag haft fullt upp hela dagen. Dagen började med frukost i solen på balkongen med Jasmine, det var skönskönt.
Efter de gjorde jag mig i ordning för att åka till mormor och morfar för att fika, precis som alla andra mor/fars dagar. Jag somnade i deras soffa efter fikat och hade tydligen både dreglat och snarkat haha ja ni kan ju bara föreställa er. Väl hemma gick vi och köpte thaimat och jag har fortfarande matkoma efter middagen och tvivlar på att jag någonsin kommer bli hungrig igen. Nu måste jag plugga inför samhällsprovet vi ska ha imorgon, D:
 
/S

Lite nytt från den senaste tiden

/Chasseeee

Solig lördag

Hejjj.
Idag har jag spenderat hela dagen på balkongen där jag har solat och lyssnat på Magnus Uggla, fantastiskt.
Såg nu att jag lyckats bränna mig på vänster kroppshalva eller vad man nu ska säga haha, sniiiiggt.
Iallafalll så ska jag hoppa in i duschen nu och fixa mig för att ikväll kommer Erica, Emma Louise och Jasmine hit, weey.
 
/S

Friiiday

Hej.
Idag är det äntligen fredag, den här veckan har gått såå långsamt. Men nu är det inte iallafall inte så många dagar kvar, weey kan inte fatta hur fort det har gått, jösses. Dagen har varit okej, vi gjorde bara en onödig uppgift på företagsekonomi i brist på något att göra och hade betygsprat och jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar det nya betygssystemet hatarhatarhatar att allt slit man gjort knappt räkans.
Iallllafall så hade vi svenska efter dä och där spelade vi in ett radioprogram & det var såå mycket roligare än jag hade förväntat mig, vi hade jätteroligt i min grupp. Ikväll ska jag typ sova och äta, stabilito.
 
/S
 

Några av mina svenska favoriter

  
  
  
 
Här är några av mina svenska favoriter, insåg vilken salig blandning det blev med både gammalt och nytt.
Anywayys så gillar jag dessa låtar speciellt eftersom alla får mig att tänka på något speciellllt.
 
/S
 
 

gw

Har alldeles för mycket saker att göra just nu därför bloggar jag så dåligt. Men det är bara en vecka till med hårt arbete sen är det inte långt ifrån lov. Har nog aldrig längtat så mycket efter ett lov som jag gör just nu, därför hoppas jag på att det här sommarlovet kommer blir toppen :))
Lite snabb update från mig, har nyss skrivit klart mitt svenska manus och efter maten ska jag börja med naturkunskapen. Har varit en ganska lugn dag i övrigt med sovmorgon och massa. 
Efter skolan hände lite ruliga saker på hemvägen och vi såg bla världens finaste kille! En riktig Lejo GW. (lejo = snygg kille, GW = Leif GW Persson = cool kille)
På första bilden ser ni mig göra en typical crocket pose när han ser fia och den andra bilden är när fia ser ett dat ass.

Torsdag

Hallloj.
Började morgonen med en sovmorgon, dock blev man ju inte piggare av det, men det var skönt att inte behöva stressa iallafall. Pannkakastorsdag var det idag så givetvis åkte vi tidigare till skolan för att äta det. Hade matte där vi fick tillbaka nationella och blev så glaad över resultatet!!! Vi hade dessutom sista nationella provet för den här terminen, vilket är ootroligt skönt!
 
 
/S

Onsdag

Hej, Idag har jag varit på södertörn eftersom det är "skolans dag", det är alltså en dag då skolan samlar in pengar till ett speciellt land som behöver hjälp, i år gick pengarna till Bangladesh. Har längtat efter den här dagen sen jag slutade 9:an eftersom det verkligen är en super rolig dag. Det var som vanligt skoj att träffa alla södertörnare igen men också alla gamla lärare och andra elever. Dåligt var att jag missade ballongkastning på wilma i år igen och att jag inte såg snyggingen från 9:an men vad säger man, man kan inte få allt, hohooh. Braa slut på dagen iallafall.
 
Här började vi då alltså med att lämna in Amanda, mjaa skämtosido!

Dagens outfit


Monday

Hej, den här dagen har gått riktigt fort, men det brukar göra det när man redan slutar vid 12:20. Det jag har haft för mig ändå sedan jag kom hem från skolan är att plugga till matte nationella, asså hjälp vill inte ens tänka på hur det kommer gå.. & sen har jag solat och ätit en masssa. Jappp, kvällen kommer att gå i samma spår. 
Anyyways så kan inte sluta tänka på hur mycket jag längtar tills på onsdag!!!!!!! weey.
 
/S

29 dagar kvaaar

 

2013-05-19

Hej.
Eurovision igår var ju spännande, mja. Blir ju i princip i Mamlö nästa år också, eller ja 20 minuter därifrån, funky. Nog om det, idag har jag städat och kollat på serier. Planen var också att jag och Chasse skulle åka och träna med vi hann inte med det. Nu måste jag studera inför ännu en jobbigt vecka, börjar dagen imorgon med en debatt om Israel Palestinakonflikten, vet inte ens vad konflikten handlar om vilket känns väldigt stabilt.
JAJAJ det löser sig.
 
/S
En gammel godbit!

2013-05-18

Halloj.
Sitter nu hemma bänkad framför tv:n med allt gott man kan tänka sig melon, jordgubbar, chips och lakrits.
Under dagen idag har jag träffat Chasse, vi var i Liljeholmen och kikade i affärer och åt jordgubbar noom. Det var super myysigt. 
Annars så hörde jag att Sverige är i final i hockey vm lite coolt måste jag säggga.
Nu ska jag kolla på le eurovision som är i Suuecia!
 
/ S

Mys i liljeholmen


Dagens


Lite nytt


Freeedag

Här sitter jag precis hemkommen från le school och dricker saft i det största glas jag kunde hitta, 50 cl till det äter jag riskakor, noom.
Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av awkward innan jag börjar med min loggbok i history.

/S


Dessa två alltså, kan inte sluta skratta

 

TV-SERIER

De personer som känner mig vet att jag spenderar 95 % av min lediga tid till att kolla på tv-serier. Kan helt enkelt inte få nog av dom och kan kolla slut på en säsong på 2-3 dagar. 
På bilden är då mina favoriter som enligt mig är väldigt sevärda!
 
/S

16 maj

Hej.
Igår orkade varken jag eller Chasse skriva någonting, vi hade nämligen haft 4 prov i skolan, 2 nationella i engelska och en hörförståelse och skrivdel på spanskan. Jag somnade direkt när jag kom hem och när jag vaknade igen åt jag middag och pluggade, så hade ingen tid att skriva här.
Nu måste jag studera ännu mer, huu.
Mennn nästa vecka är det skolans dag i södertörn vilket jag ser framemot och idag är det dessutom bara 20 ynka dagar kvar tills vi gått ut ettan, wiihoo.
 
/ S
 

lite sommar

topshop

14 maj

Hej.
Idag vaknade jag upp på bäst tänkbara sätt, till ett sms om att idrotten var inställt så då var det bara att somna om och vakna upp 1,5 h senare, första gången man är pigg när man ska till skolan.
Hade historia och naturkunskap som rullade på, efter skolan mötte jag Elin i Vårberg där vi skulle göra ett ärende, efter det åkte vi till skärholmen och kollade i affärer, umgicks och åt, myys.
Ska nu spendera kvällen med x-antal läxor, kul!
Adiiios amigooos
 
/S

2013-05-13

Hej, har ganska så nyligen kommit hem. 
Idag slutade tidigt och efter skolan köpte vi lite glass och promenerade till Slussen där vi shoppade lite. Jag köpte en jacka/tröja/kofta och ett hårband. Trevligt trevligt.
Nu ska jag chilla lite sen får jag se vad som väntar mig.
Vi hörs!
 

Måndag

Hej.

Då var det måndag igen, tiden går så fooort. Men nu är det bara 23 dagar kvar till sommarlovet och 35 dagar kvar tills vi åker till Cyprus, weey. Hursomhaver så har dagen varit bra, med flitigt arbete på både samhällskunskapen och matten,mjaa. Iallafall så gjorde jag och Chasse en liten video från skolan som jag ska försöka klippa ihop och lägga upp, dock är mina teknik skilllz z inte de bästa så får se hur det blir med det.
/S

Nyttttt

 
 
 
/Sofofoiaiai
 
 

Söndag

Halloj.
Idag har jag spenderat dagen med Chasse, först var vi i stan där vi shoppade lite nödvändigheter inför sommaren. Efter det åkte vi till Hornstull för att träna. Det var tungt och segt eftersom det var x-antal dagar sen vi var där sist. Men när vi äntligen var klara med det "fikade" vi i omklädningsrummet innan vi åkte hem.
Nu sitter vi och göra färdigt några uppgifter i språksociologi som ska in imorgon, såå segt.
Adiosss, imorgon kan vi lägga upp bilder på dagens små inköpppp.
 
/S

Fredag

Lite om min dag.
Runt 1 träffade jag Emma Louise och Erica för en picknick i solen. Vi hjälpte några uteliggare och köpte deras tidning och sånt så det kändes bra :) vi hade det annars mycket trevligt med jordgubbar och nutella.
Efter det runt 4 hann jag snabbt hem för att sedan åka med familjen till medis för att käka på en restaurang. Det var en thai restaurang med väldigt speciell inredning, men svingod mat!
Är ganska trött nu och funderar på att sova..
Så vi hörs imorgon, Godnatt

Jag gillar't

HM/GINA TRICOT

Bra dag!

Hej!
Har spenderat dagen i staden med Angelica och Amanda, vi hade super mysigt! 
Vi kikade i affärer och tog en sväng till Kungsträdgården för att kolla in körsbärsträden och det var vi ju inte ensamma om, om man säger så för det var proppat med folk. Vädret var perfekto idag, det gillas.
Kan sammanfatta detta som en riktigt bra dag.
 
/S
 
Fotograf: Amanda Emanuelsson, http://justamandaagain.blogg.se/

9 Maj

Hallloj.
Hann inte skriva igår, var i skolan och sen direkt på infomöte till mitt sommarjobb, ska alltså sommarjobba på kyrkogårdsförvaltningen, asså hahah jaja det blir nog super!
Idag har jag spenderat dagen med att kolla på Revenge och skriva på en uppsats till naturkunskapen.
Blev precis klar med uppsatsen och kan inte beskriva hur skönt det är, jag har skrivit på den i 45433 år.
Nu tänkte jag kolla vidare på Revenge och kanske städa i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.
Jag hoppas att morgondagen blir roligare, jag skulle vilja åka till Kungsträdgården så ska försöka dra med mig någon dit. 
 
/S

3/5-2013

Heej på er!
Vaknade för en liten stund sen med ett gott humör och ett fint väder. Härligt!
Jag tänkte berätta lite om gårdagen för er. PÅvägen till friends arena var det sjuuukt mycket folk, bara tjejer ju. När vi kom in och  fick se våra platser blev vi lite besvikna eftersom det var längst ifrån scenen vilket gjorde att vi bara skulle se dem från skärmarna egentligen. Men vi surade inte så mycket för det, fortfarande glada över att vara där!!
I väntan på att förbandet skulle spela klart laddade vi mobiler och Emma Louise letade öronproppar precis utanför, då kommer helt plötsligt en man som jobbar på friends arena fram till oss och undrar om vi vill ha parkettbiljetter eftersom dem byggt en ny miniscen och behövde publik runt den. Vi blev jätteglada och fattade typ inte att det var sant! En vakt hjälpte oss hitta från översta planet till nedre våningen där vi fick gå mot scenen till våra plater, det var sjukt!
Vi stod ganska så måna rader från stora scenen men dem åkte till den lilla scenen där vi stod och stannade där en ganska lång stund. Fattar ni vilken tur man kan ha liksom!! Och vi var inte ens många som stod där heller så dem kunde vinka åt oss alla! Så himla fiina!
Kvällen var iaf super och jag kunde inte blivit bättre!
Här är lite dåliga iphonebilder men dem var allt jag kunde ta:
Här ser ni hur våra första platser var, och dem nya var precis bakom den lilla fyrkantiga scenen i mitten.

Här är precis vid de nya platserna.
Här ser ni avståndet från stora scenen.
 

Tisdag

Efter skolan åkte jag hem snabbt och hade "sällskap" av Gabbi via telefon, trevligt! Hemma åt jag lite snabbt innan jag åkte tillbaka till stan för att träffa Elin. Vi fikade och gick promenad i solen, super mysigt!!


6/5

Hehej!
Idag var det en kort dag i skolan och pga det mysiga vädret bestämde vi oss för att köpa lite glass efter skolan. 
Vi promenerade till slussen också vilket var jättetrevligt!
När Erica sedan åkte hem fortsatte jag och lollan till tc och shoppade lite och gick sedan till sephora butiken. Kändes så coolt.
Men jajaj, jag köpte strumpbyxor, 2 tröjor och en ny mascara. Great!
 
Godnatt!
En kebab var döpt efter mig :)))))))

Mondayyyyy

Hejj. De tre första bilderna är från i helgen när jag var hos Sofia och den sista är från skolan todayy.
Den här dagen har gått fort vilket är skönt för jag är trött på skolan nu, dock är det mindre än en månad kvar nu, weey. Sen är det ju bara 2 dagar till den här veckan innan det blir långhelg, sköönt.
Ikväll ska jag studera inför historiaprovet som vi har imorgon.
 
/S
 

Lördag

Hejjjj.
Ikväll ska jag träffa Sofia och Olivia, vi ska laga middag och umgås, jössses har sett fram emot detta hela veckan. Nu ska jag iallafall städa och äta lunch innan jag åker iväg.
Adiooooos amigos.
 
/S

Lördags frukost


Sushi

Nu sitter vi hos Fia och äter lite sushi som vi just köpt hem. Vi ska ha en liten pluggfredag och jag ska sen sova över här. Kul i det tråkiga.
Vi hörs senare! Bye


Torsdag

Hej.
Usch vilken groggy dag, har varit så trött hela dagen eftersom jag kom i säng väldigt sent igår.
Skolan gick så segt idag, men vi livade upp det med bus på eftermiddagen. Kvällen ska spenderas med att skriva en uppsats i engelska om samkönade äktenskap, någon som känner att dom vill skriva den till mig så är det bara fritt fram!
 
/S

RSS 2.0