Torsdag

Hajhaj!!
Idag åkte vi skridskor i Kungsträdgården på gympan. Det var jätteroligt men tekniken man hade när man var liten var ju totalt bortspolad :):). Det var även pannkakstorsdag idag vilket alltid är fab!!!
Nu ska jag värma en vetekudde och kolla på serier. Mojmoj.

Sover 24/7

Hej hopp!
Sitter just nu och tittar på Paradise efter en lång och intensiv dag.
Om jag ska lyssna på mina vänner och mamsen borde jag gå och lägga mig när det slutar, men har så svårt för att lägga mig tidigt. 
Problemet är att det kan behövas, för i två veckors tid har jag slumrat till på varenda lektion vilket har blivit VÄLDIGT störande!!
Jag är väl helt enkelt utmattad, skola, jobb, lite sömn, ja im living on the edge. 

Nytt

/Sofia

Flower power


HUF

Denna fina keps kom med posten för några dagar sen. Love it 

16 January

Hey!
Vaknade upp lika trött som alla andra dagar denna vecka och tittade precis som vanligt på nedräkningen till höstlovet, bara 36 dagar. Skolan rullade på med bugg på gympan, pannkakslunch och film på samhällen.
Efter skolan åkte jag och chasse hem till mig en stund innan hon skulle fara till sitt workwork. Jag åt och trallade mig sen till gymmet å tränade, hallelujah.
Nu ska jag träna på ett tal som vi ska framföra i svenskan på måndag, hua.

Måndag

Back to school igen. Visserligen är måndagar fortfarande ganska sköna eftersom vi börjar halv 1 och bara har en lektion.
Efter skolan hängde jag med lollan och Erica. Vi gick runt i affärer och kikade efter fynd som vanligt.
Jag köpte 2 mössor och en baskettröja. Very nöjd :)

Tröjan är från Beyond Retro och mössorna kommer från Caliroots.


+


Hårvård

Härmed bestämmer jag att jag ska ta hand om mitt hår bättre! Idag efter skolan åkte jag och klippte mig i Sundbyberg. Jag brukar typ bara klippa topparna, men denna gång klippte jag 5cm. Nu är det ganska så kort men ser mycket bättre ut. Jag fattar inte att jag annars gå runt med mina risiga hö-toppar, fyy.
Jaja det ska bli ändring på det, och jag har köpt två nya produkter som ska hjälpa mig. Vet egentligen inte vad det är men det verkar bra.

Onsdag

Första skoldagen 2014! Fett taggad!! Nej skoja.
Det känns lite surt att vara tillbaka men har ändå saknat miljön och personerna lite.
Idag gav vi Fia hennes födelsedagspresent och sen efter skolan åkte vi till Slussen och gick där ett tag. Jag köpte en tight kjol som jag tänk att jag borde skaffa ett tag, bra köp tror jag!
Nu ska jag och Linus börja med maten.
Vi hörs
/chassy

 

7 Januari

Idag är det sista dagen innan en hektiskt vårtermin börjar & min motivation är i princip lika bra som jag är på att räkna ut ett mattetal :):):) dvs bajs. Anyways så kan jag berätta om gårdagen som var braa.
Jag träffade nämligen Sofia och Olivia, efter mycket om och men med tanke på att jag inte hade några linser, vilket resulterar till att jag i princip inte såg någe. Men tillslut så! Vi gick iallafall och åt på Olivias favoritrestaurang wagamama, det var gotttt. Därefter tog vi en sväng till espresso house för en frapino!! Wey wey jag var så nöjd så:))

Lördag

Halloj!!
Dagens planer har varit att träffa Olivia, borhani och Kalle! Vi spelade biljard på biljardpalatset vid Fridhemsplan och åt middag vid kungshallen. Micket angenämt och roligt må jag säga!!

3 Januari 2014

Hejj.
Mycket har hänt sen sist bland annat har jag gått från en pluttig 16-åring till 17 år, weey äntligen. Dagen efter min födelsedag firade jag nyår med rara vänner, hela de jippot blev miicket bättre än vad vi förväntat oss så vi gick och la oss med ett leende på läpparna vid en sisådär 3-4 på natten. Mindre roligt var det för Amanda som skulle upp och jobba 7 men jag och Rebecka kunde iallafall somna om heheh. Nog om det, idag så har jag varit i stan och kikat i affärer med Rebecka samt tagit en fika, hittade några feina grejor och drack en ypperlig frapino! Alltså kan man säga att det var en fab dag!

/Sofia

3 Januari

Heeyy!
Jag har egentligen haft massa tid och blogga har bara inte orkat tagit tag i det. Iaf så har dem senaste dagarna varit jättebra! Om vi börjar med nyår så firade jag det men Emma Louise och Erica hemma hos en i parallellklassen vid Mariatorget, vi hade roligt den kvällen och träffade några bekanta :)
Idag ska jag egentligen hårdträna på danserna jag ska kunna till imorn, men känner mig lite lat.
Imorgon åker jag till Göteborg på en danslärarutbildning vilket ska bli kul men lite läskigt. Jag hoppas på det bästa iaf :) Nu ska jag se lite på gossip girl, här en bild från nyår jag tog på mariaberget eller vad det heter.

RSS 2.0