Wanties

När jag och J åker till London är detta saker jag ska kolla efter, läängtar.
 

lite gamla godingar bara för att..

 
 
 
 

Tisdag

Hej.
Dagen har gått fort även fast vi slutade kvart i 4. Hur som haver så mötte jag mamma efter skolan för att kika i affärer bland annat för att kolla på en jacka åt mig, vilket jag också hittade!! Är super nöjd:))


26/8

Hallloj.
Har flängt runt överallt idag känns det som. Innan jag åkte till skolan åkte jag nämligen förbi mammas jobb för att lämna hennes mobiltelefon eftersom hon hade glömt den hemma, sen vidare till Skanstull där jag träffade Alexandra och Erica för att köpa diverse fika eftersom att Emma Louise fyllde år igår.
Efter det åkte vi till skolan för att ha svenska, 2,5h lektionen gick snabbt idag vilket var skönt. 
Eftersom det var vår enda lektion för dagen så åkte vi till Skanstull där jag träffade min kusin för att ge henne kläder som jag inte längre vill ha och hoppade efter det på tunnelbanan till S:t eriksplan för att gå till synoptik och byta linser. Väl hemma gjorde jag spanskaläxa som jag precis har renskrivit, puuuu.
 
/S
 
 

25/8

Hej på er!
Idag har jag varit på landet och firat några släktingars födelsedag. Det var mycket mycket trevligt!
Igår var jag i stan och shoppade, köpte tre saker som jag lyckades fynda rejält (y)
Nu ska jag packa upp väskan eftersom jag precis kommit till pappa.
Vi hörs! Byee


Söndag

Igår var jag hemma hos Gabbi hela kvällen. Vi gjorde egen pizza, umgicks och hade det riktigt mysigt. Jag sov även över där.
När jag kom hem från Gabbi åt jag lunch, jag var såå hungrig efter att ha åkt i närmare 2 h hemifrån henne, dels för att hon bor i skogen och för att de tydligen var Triathlon inne i stan. 
Väl hemma har jag också färgat ögonfransarna och städat mitt rum. Nuu skall jag bege mig till middagsbordet.

/S
 
 

Fredag

Hej.
Kom hem för en sisådär halvtimme sen. Jag har haft en jättebra fredags kväll och eftermiddag med Rebecka. Vi fikade, åt picknick i Rålambshovsparken och fikade ännu en gång på Espresso House som tydligen har öppet ända till 00. Är super trött efter en hel skolvecka och ska nu lägga mig i sängen och kolla diverse sociala medier och spela yatzy med Rebecka och Amanda (det är en av mina favoritappar, nördigtjej_96).
 
 

Höjdpunkterna av sommaren 2013

/Sofia
 

2013-08-22

Hej.
Jag är lika dålig på att blogga som jag är på att äta en måltid på 5 minuter. Alllafall så har den här torsdagen rullat på, imorse kändes det riktigt tungt att gå upp för att ha matte klockan 8:30 men även det gick an.
Idrott och samhällskunskap hade vi också innan vi äntligen fick sluta för dagen. 
Efter skolan åkte jag till synoptik för att byta ut mina linser då jag ska ändra styrka, tror ni de hade några linser till mig där eller, näää. Så jag åkte vidare till Fridhemsplan där jag skulle byta en tröja som jag köpte häromdagen då det var ett hål i den. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta tag med algebra, looovely.
Ps. imorgon börjar jag klockan kvart i 12, vilket innebär sooovmorgon. Ds. (Sarahhh gardsmoo style)
 
 
Häromdagen hittade vi ett hål i väggen och givetvis vill vi veta vad som fanns där inne så Chaspan tog sig en tittt.
 
 
 

leopard vans

Vill ha dessa skor typ nuuu. Tänk så snyggt att matcha till enkla outfits liksom, skulle bli perfekt.!!
Ouioioioioi ska nog beställa dem eller nåt.. åå <3

Onsdag

Lååång dag idag, vi slutade 4.
Men eftersom vi har studiepass typ 75% av hela dagen känns det ganska ok,
plus att idag åkte vi en snabbis till Slussen och gick runt där en stund och avslutade med donkenkäk.
Sånt som man kan göra när det inte finns nåt att plugga på :))
Vi hade det lite skoj så slänger in några bilder, bl.a. En där jag har brunt löshår från glitter :ppp

 

 

 

 

 


Måndag

Halloj.
Första skoldagen kändes precis som vanligt. Och att vi har haft sommarlov i 10 veckor kändes det verkligen inte som. Hur som haver så hade vi 3 lektioner som rullade på rätt fort. Vi fick även busskort och nya skåp, jag fick ett mellan skåp eller vad tusan man ska säga, blev glaad. Förra året fick jag nämligen kräla runt på golvet för att komma in i mitt skåp eftersom jag hade ett skåp längst ner, tills jag efter ett halvår insåg att skåpet över mig var ledigt.. Nu ska jag ta mig något att äta och kolla på ett avsnitt av en serie innan jag checkar ut för dagen.
 
/S

Skolstart

Ja då var man tillbaka i skolan igen då, känns både bu och bä skulle jag vilka säga. Ganska hektiskt och mycket folk. Känns jobbigt med massa nya ettor också, men som tur var det många söta boys och det kan man väl stå ut med antar jag ;)
Iaf efter skolan åkte jag och Fia till stan, käka lite på donken sen fick jag en jättefin tröja av henne :D
Nu ska jag ta nåt snacks, för det förtjänar jag.
Min outfit idaag:


Nytt

Här har vi tröjan som jag köpte idag, den är inte riktigt såå blå som det ser ut på bilden. Men med mitt sinne för fotografi blir det oftast precis som denna gång, lite halvdant.
 
/S
 
 

18/8

Halloj.
Då var det redan min sista kväll på sommarlovet, det har gått så fooort. Alldeles för fort. Dock har det varit ett riktigt bra lov då jag har jobbat, träffat kompisar som man vanligtvis inte har tid att träffa och varit i Cypern!
Dessutom har jag och Chasse alltid London att se fram emot i höst, så det ska nog gå an.
 
Idag har jag flängt runt överallt. Först så har jag varit med mamma i Fridhemsplan där vi åt lunch och kollade i affärer, jag köpte en stickad tröja. Efter det åkte jag och pappa och köpte en ny ordenador till mig, är så glaad. Min tidigare data har sjungit på sista versen så länge jag kan minnas så jag är super nöjd.
Sen har jag hunnit med att handla och städa mitt rum. Nu ska jag kolla på någon serie som får mig på gott humör under mina sista timmar av sommarlovet...
Har har vi min lilla ordenadooor.
 
/S
 
 
 

Dagen innan igår, igår, idag

I onsdags överraskade jag, Erica, Emma Louise och Alexandra chasse eftersom hon har fyllt år. Tanken var att Karin också skulle vara med, men så blev det tyvärr inte. Hela överraskningen i sig gick inte enligt planerna men jag tyckte det var brabra ändå!

Igår var jag i stan och fixade med min lön så att den sattes in på mitt konto samt åt lunch med min mamma under hennes lunchrast. Resten av dagen satt jag i solen eftersom det troligtvis var en av det sista soliga dagar för den här sommaren, huu tanken gör mig deprimerad.

Idag har jag varit i stan med Sofia. Vi har kikat i affärer och ätit lunch. Vilket har varit super trevligt. Jag köpte bara ögonfransfärg.

/S


Så himla fina!

Dessa fina shorts fick jag av dem finaste tjejerna! Är superglad!!


+


Bekännelser

Jag är en riktig sjusovare
Jag vill kunna prata italienska flytande
Jag har nästan allltid nagellack, älskarrrt
Jag skulle aldrigaldrig kunna hoppa över en måltid
Älskar appen snapchat, använder den dagligen
Jag blir riktigt svensk när Sverige är med i tävlingssamanhang som OS, EM, Eurovision osv osv
 
/S
 
 
 

Helgen

Har hunnit läsa ut sista hungergamesboken/hängt vid bryggan/sprungit/solat och självfallet umgåtts med våra gästerrr.
 
/S
 

Känn ingen sorg

Hejsvejs!
Idag har jag varit i stan på moderna museet med pappa och Jocke vilket var jättetrevligt! och alldeles nyss kom jag hem från en biokväll med Erica, Alex och em :)) vi såg känn ingen sorg och jag måste säga att det var den bästa film jag sett på länge!! Så om ni inte sett den redan tycker jag att ni ska göra det! En väldig söt och rörande film ;)


Fredag

Hallloj! Idag ska jag åka till landet con mi familia. Imorgon ska vi nämligen få fin besök dit. Bland annat min kusin från nya Zeeland som är hemma i Sverige, weey weey. Jag kommer hem på söndag och kommer inte ha tillgång till internet förrän då.

/s


Presenter

Här är lite presenter som jag fick från släkten i helgen. Vet inte om jag glömde något nu men tror det var allt plus att jag fick pengar som jag redan börjat använda lite av lololo.


Lite nytt

Har inte bloggat på ett tag jag vet. Igår kom jag hem ifrån landet och idag har jag varit med ericis i stan samt firat Linus födelsedag på vapiano och Djurgården.
Ska försöka göra lite roliga inlägg imorgon så glöm inte att kika in då ;)))
Vi hörs!
Bye


6 augusti

Har hängt med Södertörnarna idag solandes och badandes vid långsjön. Micketmicket mysigt.

 

Söndags

Jag spenderade gårdagens soliga väder hemma hos Sofia med Olivia. Vi satt ute och solade i hennes trädgård och sprang i vattenspridaren. Jag kände mig lika lycklig som när jag var 5 år och gjorde samma sak.
Vi åt även vattenmelon och färgade Sofias hår. Kort och gott hade vi det allmänt bra!


Augusti

I torsdags träffade jag Rebecka, vi hade planer på att gå till pridefestivalen för att se diverse artister sjunga, meen det blev ändrade planer och vi hamnade på skansen där samma artister var, vilket var supersuper.
Till middag åt vi på pizza hut och det var som alltid gottt. Efter att matkoman hade lagt sig gick vi runt i princip hela söder, med start och slut i medis. 
 
 
Igår var jag hemma hos Olivia med nästan alla södertörnare, vi hade ett litet grillparty med allt gott man kan tänka sig. Vi satt uppe och umgicks länge och det var precis som alltid perfekto.
 
 
/S

RSS 2.0