löskragar

Här är två löskragar som jag gjort idag. Jag blev ganska nöjd med dem, det blev bättre än vad jag hade tänkt mig. Men snacka om att det var pilligt!



31 juli

Halloj.
Har inte orkat skriva något idag, var ju hos Amanda igår kväll med alla tjejer, vi hade jättemysigt med bad, pizza, samt prat om allt mellan himmel och jord.
Sov dock 4-5 timmar inatt och det blir man ju inte kaxig på, så jag har varit extremt seg idag.
Nu sitter jag och mamma och kollar på hotell till London, vi har troligtvis hittat ett som passar, så vi bokar nog det ikväll om Sofia och hennes mamma gillar det. Spännande!
 
xoxo
 
 
xoxox
 
/ s

pyssel

Hej!
Idag har jag varit väldigt kreativ och pysslat en massa. Jag ska visa sen vad jag har gjort :))
Snart kommer mamma hem och då ska vi äta, sen åker vi iväg till mormor.
Vi hörs sen!
BYE

nude nails


Monday

Hej.
Sitter nu färdig fixad och väntar på att tiden ska gå snaaabbbare, ska nämligen åka till Tullinge och träffa mina älskade tjejer, vi ska bada & bara umgås, ska bli så spännande att se alla igen! Är faktiskt lite nervöst, hoho.
Kommer inte kunna skriva något mer idag om jag inte lånar Amandas data.
 
xoo
 

Måndag

Hejsvejs. 
Igår om jag hem från landet men hade inte tid att blogga så mycket eftersom jag gjorde i ordning min nya dator. Så alla bilder, musik och filmer finns på den också :D
Just nu sitter jag och läser en av alla mina tidningar. good 4 me!

Jag bloggar mer sen!
BYE

-Bikbok


bortglömd

Hej!
Har inte haft en tanke på bloggen idag, inte för att jag gjort något speciellt eller så, har bara tänkt på annat.
Dagen har varit lugnt,jag har kollat på topmodel största delen av förmiddagen tills jag gick ut och gick en långpromenad med mamma och köpte icecream. Sen gick hela familjen ut och käka på thairesturang till middag!
Nu har jag precis klippt håret lite, hoho jag var så extremt trött på mina slitna toppar, så tog saken i egna händer och klippte bort det värsta. Nu ska jag fixa ögonbrynen och kika runt lite på andra bloggar och sådär.
 
xoo
 
/s
 

:)


Myyys

 
/ s

presenter


En ny datoooooor :D wooohooo!
 

.


28 juli

Helllo.
Har inte gjort något speciellt idag, har haft världens träningsvärk från igår, så jag har mest såsat runt. Jag inser hur otroligt dålig kondition och otränad jag är, igår t.ex. var jag slut redan innan jag kommit fram till själva parken jag hade tänkt att springa i & då kan jag ju säga att jag skäms lite smått när det på betygen står mycket väl godkänt i idrott, ja det känns ju rätt långt bort just nu, men det ska det bli ändring på. Jaja nog om det, nu ska jag iallafall organisera min garderob lite grann.
 
xo
 

Lördag

Nu ska jag ut till landet igen för att fira min, Linus och bulles födelsedag. Jag vet inte hur jag kommer blogga med på nåt sätt ska det säkert gå. Vi hörs! BYE


trötttttt

Hello.
Var ju som sagt och hämtade ut mitt pass tidigare idag, bilden var fulare än jag minns, men sånt får man väl leva med antar jag. Efter det kikade jag och mamma i lite affärer på vägen hem och köpte lite smått&gott:
 
 
Skrivblock, ansiktstvätt, handdesinfektion♥, tvättservetter, tuggummi.
 
Till middag blev det Sushi, det var bara jag och mamma hemma så vi köpte med oss lite gott som vi ska käka på balkongen nu och sen blire väl filmmys. Är helt slut för jag har dessutom hunnit med att träna, sprang en stund ute & körde några övningar hemma.
 
 
/s

Dagens / sofia


-


27 juli

Hey!
Har spenderat morgonen på balkongen i solen, guud så skönt!. Nu är jag färdig fixad och ska ta en promenad med mamma till Norrmälarstrand för att hämta ut mitt pass som är färdigt. Får se vad jag hittar på efter det, känner för att gå ut och springa, så så får det nog bli.
 
xo
 
 

gårdagens outfit


-Gina tricot

-

26 juli

Hello.
Blev inget stan för mig idag, orkade inte riktigt åka in och hade massa saker att fixa hemma. Jag och mamma spenderade nämligen dagen med att rensa ur massa gamla kläder ut garderober, jag hittade två jättefina långkoftor och en långkjol som jag sparade. Härligt med lite nytt. Sen har jag städat mitt rum och nu ska jag fixa med min rena tvätt.  
 

rayban wayfarer folding



Bekännnelser

Jag tycker det är suuperfint att vara brun, ser så fräsht ut.
Gillar känslan av träningsvärk
Jag älskar att bada
Jag är så ofotogeniskt man kan bli
Jag läser alltid på mjölkpaketen
Jag är oerhört dålig på att baka, men älskar att laga mat
Jag har dålig syn
Jag har alltid massa nedräkningar på min mobil, t.ex. så fyller jag 18 år om 887 dagar
 
xoox
 
/sofia
 

Cdon.com

 
 
Beställde dessa gobitar häromdagen, Elsas hemlighet & 2 hungerspelsböcker, kände att jag var tvngen att läsa dom eftersom alla säger att böckerna är bättre än filmen och filmen var ju super, så vi får se. Sen så känner jag mig lite smart när jag beställde lite böcker istället för tv-serier som jag brukar, dock blev det en serie den här gången, första säsongen av Gossipgirl
 
xoxo
 
/s

bikini tips!

Gör om bikin och bär den på ett annat sätt.
Ser lite konstigt ut just på den här bikinin, därför att det är pärlor upptill, men det blir superfint med andra trekant bikinins, väldigt praktiskt måste jag säga.

.


Torsdag

Redan torsdag idag, vilket innebär att hela den här veckan har gått.. hua vad tiden går fort.
Idag skulle jag egentligen mött Chasse och en kompis i stan, men kom på att jag inte har någon bussbiljett och sen är det så segt väder. Vi får se hur det blir.
 
xoxo
 

lång dag.

Hejhopp!
Idag har det varit en lång dag. Började med att jag och fia hade picknick på kungsholmen, sen omkring 5 åkte jag och mötte upp mamma och Jocke därför vi skulle åka och hälsa på mormor.
Här är lite bilder från dagen:

Sool

Halloj, har precis varit i Stan och bytt storlek på bikinin jag köpte igår, sen var jag tvungen att köpa 2 till underdelar, hoho jag och mina bikinis som Chasse säger. Anyways så är Chasse påväg hit nu, jag ska gå och möta henne vid tunnelbanan snart och då går vi och köper mat och sen ska vi bara ha mysigt ute i solen!
 
xoxo
 
New in!
 
/S

gooodnight

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorn för ska in till stan och byta bikinin som visade sig vara för liten och sen ska jag möta upp Chasse i stan och så ska vi göra piknic och kanske gå till Rålambhovsparken eller någe, vi ska se till att ta lite funny bilder i varje fall.
 
xo
 

Rixdax!!!

Satt och rensade min mejl förrut och där hittade jag ett mejl från Amanda som utmanade mig på rixdax, alltså ett riksdagsspel, hahah. Japp, jag kommer ihåg att vi tyckte det var skitkul att spela när vi läste om riksdagen i skolan.
Hoho och n har jag fastnat framför det igen, så lärorikt ;)
 
 
 
http://rixdax.riksdagen.se/
 
Hahaha :D
 
/sofia

New in / Sofia

Transparent vit basic t-shirt
 
 
Stickad tröja
Vanligt Bikini överdel
Shorts, jag och min dåååliga bilder..
 
 
En plattång som ingick när mamma köpte en hårtork till landet.
 
 
 
xoxoxooxox
 
/ Fiiiia

2012-07-24

Halloj!
Har spenderat dagen i Stan precis som Chasse, fast jag var där med min kära mor, blev shopping och lunch på Pizza hut, härligt. Var mammas turdag idag, har bara inträffat bra saker för henne idag & då föreslog jag henne att köpa en lott vilket hon gjorde och japp, där vann hon 500:-, så tro det eller ej men det går att vinna pengar på 10:an lotter. Nu ska jag spendera några timmar framför O.c
 
xoxo
 

stan

Hej på er!
Kom precis hem ifrån stan, där jag var med Emma Louise. Har inte träffat henne på typ hela sommarlovet så det var jättekul. Som vanligt hände det en massa konstiga saker.  Tex såg vi en kille som hade exakt samma frisyr som Harry Styles. Så bakifrån såg det nästan precis ut som honom :O
Sen påväg hem såg vi en från mange makers och jag började skratta jättemycket när jag han gick förbi oss... sen skulle han av vid fruängen också så det var lite pinsamt XD

Harry Styles kopian x)

hittin' tha shower

Okey, ni som känner mig vet mycket väl att jag inte bakat denna, nopp för jag är så lång ifrån en bagare man kan komma, hoho. Men äter gör jag gärna!. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kika på några avsnitt av The O.c, härligt. Imorn ska jag upp tidigt och åka in till staden och shoppa lite med min kära mor, treevlans.
 
xoxo
 
/ sofia
 

hemmaaaa

Tjao.
Sitter i min op och äter chips, ska snart sätta på ett avsnitt av how I met your mother.
Och nu när jag är tillbaka så kan ni förvänta er mycket blogging från mitt håll :)
good 4 you....
                

Essie

 
Xoxox
 

Sushi

Hua vilket väder, har varit helt degig hela dagen & har inte lust att göra nåt när det är såhär grått & molnigt.
 Men vid lunch orkade varken jag eller mamma att laga nåt, så vi bestämde oss för att gå ut och pröva ett nytt Sushiställe, sagt & gjort, det visade sig vara det bästa vi prövat här på Kungsholmen än så länge, härligt!
Jag har även hunnit med att snacka i telefon med Gabbi&Amanda och hua vad länge sen det var vi sist sågs!
Vi planerade iallafall att ses någon gång nästa vecka & jag hopppas verkligen på bra väder.
Anyways nu ska jag baka smulpaj.
 
xoxox
 
 

-Topshop


Dagens


Berries


Todays

 
Blå klänning med detaljer vid axlarna- H&M
Stickad tröja- Vila
 
/sofia
 
 

22/7

Hejsan!
Jag ska bara börja med att säga att jag varit himla seg idag. Antar att kroppen inte orkar med tidiga morgnar och sena nätter..eller hur man nu ska säga det.
Iaf, både igår och idag har det varit hektiskt. Idag fyllde en år här ute på landet så vi har firat henne lite med mat o fika.
Jag ska hem nån dag snart, därför min mormor är jättesjuk och jag vill besöka henne så mycket som möjligt! Sen nästa helg åker jag ut till landet igen därför då ska jag, Linus och Ville fira våran födelsedag med släkten och allt.

Oj vilken ful och onödig biiiild.

Le balcon

Sitter nu för tillfället ute på balkongen och njuter av solen, jag håller även på att laga lunch, ska bli något så exotiskt som pommes med en fet hamburgare, härligt. Senare framåt eftermiddagen hade jag tänkt bege mig ut på en springtur i Rålambhovsparken. JAJAJA kom förövrigt på att jag ska åka till London om 100 dagar, yaya trevligt att ha något att se fram emot. Nu måste jag kolla till le foood, så heiidooo.
 

...

Det har varit en tuff dag, skriver mer imorn..
BYE

NEW IN

10:-
 
50:-
 
150:- Ja, måste medge att det är lite awkward med Carolina Gynnings parfym, men den luktar gudomligt!
 
Xxoxo
 
/Sofia

Bekännelser

Om någon säger att jag inte kommer klara något/göra något, måste jag allltid göra det.
Tycker det är jättefint med nagellack
Jag ääälsar bebisar
Jag hatar känslan av torra läppar
Känner mig väldigt obekväm i kjol
Jag älskar färgen vitt på kläder, känns så fräsht
Jag lärde mig att cykla först när jag var typ 7-8 år
Jag tycker det är superfint med blågröna ögon!
Jag mäter 171 cm över jorden
Jag blev inte speciellt nöjd med mina betyg ifrån 9:an
 
 
 

.


på språng

Halllo.
Har varit på språng hela dagen, det är därför uppdatering varit låg. Startade dagen med att åka och fixa pass vid Norrmälarstrand & som vanligt såg jag ut som en uppstoppad kameleont på fotot, men sånt får man leva med, bara 5 år tills man gör nytt.. Anyways, efter att passet var fixat så gick vi och käkade lunch på ett cafe, blev en cesarsallad för mig, smaskens!
 
 
Sen kände jag mig lite tvungen att kika i affärerna påvägen hem. Rätt coolt att man kan gå hem från stan egentligen. Hohoho nu är jag så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen så ska ta och hjälpa till med maten nu. Visar bild senare på vad jag köpt.
 
Xoxo
 
/S

mönster


Fredag

Hejhopp!
Idag har det varit ett riktigt toppen väder fram tills nu på kvällen så, men a ingen bryr sig.
Jag och Linus har typ badat hela dagen :D
Imorn ska jag upp tidigt för att sedan åka och besöka mormor på sjukhuset :( När jag kommer tillbaka sen är det grillparty x) får skriva då eller nåt!
BYE

nail-polish

Nya nagellack som våra kära familjevänner så generöst gav mig!
 

2012-07-20

Har bara varit inne och slöat idag, solat lite och städat. Skönt att få det gjort. Anyways så ska jag ut och springa lite nu! Får se vad spännande jag hittar på efter det.
 
xoxo
 
 

Todays

 
xoxo
 

Sunnnny

Halloj!
Har spenderat hela morgonen ute på våran balkong i solen med H&M's nya höstkatalog, huuua höstkläder är väl det sista man vill köpa nu..

xoxo
/S


July 19th

Har inte hunnit skriva nåt idag, har varit hos optikern & fixat linser och sen fixat massa andra grejor.
Gick iallafall jättebra hos optikern och kan inte beskriva känslan att äntligen kunna se tydligt för en gång skull :D.
Anyways så sitter jag och kollar på serier nu som vanligt, men verkligheten kallar, har en hög med tvätt som väntar på mig så ska fixa med den nu.
 
xoxo
 
 
Härligt bild!!!!

(Y)


back to landet..

Tyckte överskriften var lite komisk eftersom fia skrev så... x)
Iaf är jag på landet nu och ska vara här några dagar, jätteskönt!
woop här är lite bilder jag tog nyss:
Mina nya arbetskläder jag fått :P

Back in Stockholm

Äntligen hemma nu. Ska duscha och fixa mig lite och sen ska jag iväg till optikern.

xoxo

19:37

Halloj!
Har varit superfint väder hela dagen idag också! härligt att man äntligen kan få lite färg.
Kan inte använda internet så länge så skriver mer när jag kommer hem imorn.
Xoxo
 
/ S
 
 
 

reeegn


Sol

Hey.
Har spenderat största delen av dagen i solen, härligt med lite sommar iallafall, hörde att det är oväder i Stockholm vilket glädjer mig, hehe. Skämtosido, jaja imorn kommer några andra vänner hit och hälsar på, ska bli kul för då händer det nåt, trevligt.
 
 
xoxox
 
/ S

dagens


mammas gamla tröjor



Me gusta!!!!

 
-Topshop!
 
/ S

@landet

Hello.
Är nu placerad i våran soffa på landet, proppmätt efter dagens middag, grillat härligt!
Dagen har spenderats på sjön, vi har varit ute med våran båt större delen av dagen, vi har några familjevänner
här så det är jättemysigt. Har även fått en hel del färg efter dagen.
Ska försöka ta lite bilder och lägga upp, kommer förhoppningsvis upp imorn.
 
xoxoo
 

-

.

sorry guys...

Jag sitter och håller på att ändra designen på bloggen nu. Jag får passa på nu när jag har lite tid.
Jag ska byta header och göra hela bloggen bredare, sen är det massa små grejer jag också vill fixa. Men de tar sån tid.
Så får jag blir klar ska jag visa lite coola grejer :P
BYE

Confesssions

Jag är väldigt nyfiken av mig
Jag är beroende av facebook, instagram & twitter
Jag hatar kyla, hua.
Jag får lite småpanik när jag inser att jag glömt handdessi hemma när jag är ute någonstans
Jag är får ofta höra att jag är bra på att plugga
Jag tycker det är roligt att träna
Jag följer masssa olika serier som: Desperate housewives, Gossipgirl, One tree hill, Pretty little liars, Grey's anatomy, 90210 osvosv.
Jag försöker alltid ha koll på all gossip kring kändisar
Jag läser väldigt många bloggar
Julen är min favorit högtid
Idrott är mitt absoluta favoritämne
Jag älskar bikinis!
 
Ska flitigt fylla på min lilla samling snarast!
 
Xoxooxox
 
/ S

Måndag

Hej på er!
Har nyss ätit lunch och tittar på extreme home makeover.. asså jag börjar gråta :') man blir så glad för familjens skull!!
JAJa jag ska fixa lite roliga grejer och lägga upp sen, så håll er uppdaterade ;)
Vi hörs!



20:00

Nu är jag färdigpackad, det är nämligen så att jag ska åka ut till mitt landställe imorn och kommer tillbaka till le Kungsholmen på torsdag, eftersom jag har tid hos optikern då.
Så att så ligger det till, hoppppas verkligen på sol för jag börjar bli väldigt less på detta regn och rusk.
Det har inte varit någon sommar iår vilket suger, eftersom jag bara suttit och ruttnat i Sverige, hua.
Men som tur är planerar jag&familjen att resa bort i vinter! Härligt.
By the way så har halva sommarlovet gått, & jag börjar faktiskt gymnasiet om exakt en månad, jissses.
 
Xoxoxoox
 
Härliga bilder från förra sommaren.

Home.

Tjena!
Det är skönt att vara hemma igen, landet är inte lika roligt när vädret suger...
Men ja, snart är det mat och efter tänkte jag pyssla lite :))
Och juste! Kolla vad jag fick av jocke och hans flickvän :D
 

.

.

(y)


15 juli

Hey.
Startade dagen med en riktig brakfrukost alltså äggröra, bacon och stekt potatis, desto mer fett desto bättre!
Härligt. Sen följde jag med och handla på ica maxi där jag förövrigt alllltid tappar bort mig...
Jaja kände att det är bäst att följa med och handla annars köps det inget gott, hoho.
Nu ska jag träna lite och sen packa.
 
Xoxoox
 

14 juli

Efter att ha suttit och bölat åt några Desperate housewives avsnitt var jag tvungen att liva upp stämningen lite så jag har suttit och kollat på massa youtubeklipp och fascineras av alla barn som kan sjunga.
Själv låter man ju som en kratta, tur är det väl att det finns andra än sig själv man kan lyssna på!
 
 

Spaghetti ala Sofia

Yes, som rubriken lyder så ska jag nu laga spaghetti ala sofia, mor&far gick ut och käka med mormor & morfar, men eftersom jag är så lat så orkar jag inte följa med, så jag ska laga mat själv! Härligt. Jaja om det blir total katastrof har jag köpt exotic snacks och sen finns det även melon hemma.
 
Xoxo
 
 

Dagens


-


.

Tre…
… saker som som är tråkigt att göra: Diska, plugga & vänta på försenade tåg/bussar/flyg/taxi osv.
… saker som jag är rädd för: Döden, FLYGA, huaaa, mörker.
… saker som jag vill lära mig: m-a-t-t-e, prata inför folk utan att känna mig obekväm, ta bilder bra
… saker jag ofta gör när jag är hemma: Äter, äter & äter
… plagg som jag aldrig skulle ta på mig: Utsvängda jeans, polotröjor, magtröja kombinerat med leggings.
… saker som får mig att må bra: Träning, kompisar, maaat
… favoritplatser: Hemma, Utomlands, stranden.
… matvaror som jag ofta äter: Sallad, nudlar, pasta.
… mål jag har: Få bra betyg på gymnasiet, bli stark, 
… starka egenkaper hos mig själv: Sjävlständig, positiv, glad
… saker som jag inte kan särskilt bra: Matte, sjunga, hålla mig undan från datan.
… saker som är väldigt viktiga för mig: Familj, släkt & vänner
… materiella önskningar: Nya kläder, Ny data, Nya parfymer
… djupa önskningar: att jag blir smart & får ett bra jbob, hittar en bra lägenhet, har råd att åka jorden runt med nära vänner.
… bloggar som jag läser flitigt: Kenzas, vänners
 
Xoxoxo
 

Happy birthday mother

Idag fyller min kära moder år, så vi ska fira henne idag. Jag känner mig som världens sämsta dotter för jag har nämligen ingen present, men i mitt försvar håller jag på att spara tills vi ska åka till London och har lovat att bjuda henne på fika där. Anyways så ska jag vara lite social med min mormor & morfar som är här.

Xoxo

 


Gårdagens


Tröja-H&M / Kjol-Monki / Skor-Dinsko / Halsband-JC

08:27

Hejhopp!
Nu ska jag packa min väcka sen åker jag ut till landet med min storebror och hans tjej.
Jag tror jag kommer hem imorrn och tar därför inte med mig en dator, men jag kommer blogga ändå!
Vi hörs!
BYE



<3

Beau Mirchoff

Harry Styles
image
Ross Lynch

Zac Efron


'


2012 juli fredag 13, 17:57

Nu är jag hemma och fick just reda på att vi får gäster om en kvart, vilket jag helt hade glömt bort..
Jajaja, var ju hos optikern idag men tyvär fanns det ingen tid, så ska tillbaka på torsdag, hua jag hatar att göra synundersökningar, bara för att man är ung antar dom att man inte ser sååå dåligt, men joo det gör man.:(
Blev inte att träffa Gabbi heller, vädret var för dåligt så ingen hade lust att åka till stan.
 
xoxoo

Fredag

Hej på er!
Just nu hade jag tänkt att ta en tur till vårt förråd och se om man kan hitta nåt skoj. Kanske gamla kläder man kan göra om eller nåt.
Sen när mamma kommer hem ska vi åka och hälsa på mormor.
Vi hörs snart!
BYE

helt opassande bild till inlägget men JAJA

Dagens

Pretttty simple

Fredag den 13:onde

Godmornin!
Nu ska jag göra mig i ordning lite, dagens planer är att åka och fixa linser till mig, finalllly! & sen efter det ska jag möta upp Gabbi i stan. Trevligttrevligt!
 
 
 

Skor


Wow, jag älskar dessa skor!!! funderar starkt på att beställa den tredje!! Ååååå vad fina!

Sushi

Hello!
Kom hem för ett tag sen. Jag och fia åt sushi på kungsholmen vilket var smaskens :D
Av pappa har jag fått ett par superbra högtalare till mobilen, samt pengar till rayban som jag ska köpa snart, vet inte vilken modell än. Sen måste jag komma på nåt jag kan önska mig av mamma, kanske blir lite bidrag till storshoppingen jag ska göra med Erica sen ;))
JAja



Nu

 
 
/S
 
 

Todays


12 Juli

Nu är vi vakna dock sega som tusan, vi låg nämligen uppe och pratade till klockan halv 3 inatt och blev väckta tidigt av Chasses familj när dom sjöng för henne imorse. Nu ska vi packa ihop och sen ska vi gå och bada & efter det ska vi rulla hemmåt.
 
 
Oh dear...

Congratulations

Grattis Yasssi!
Äntligen 16 år, vilket betyder att vi känt varandra i hela 14år. Vi har hunnit med rätt mycket konstiga saker genom åren, egen blandade ansiktsmaskar, random sminkningar, tältningar & nudel eftermiddagar är bara några av våra galna minnen. Ser framemot fler och speciellt att gå på samma gymnasium vilket betyder att vi kommer ta studenten ihop!!
 
GRATTIS YaSsI
 

2012-07-11

Nu sitter vi och har lite kvällsmys, vi har precis varit och badat. Jättemysigt!
Imorn ska vi bege oss hemmåt så vi går nog upp rätt tidigt, och imorn är det ingen vanlig dag, NÄÄÄÄ
för det är Yassssis födelsedag, woooop!
 
 

TODAYS


...


Asså jag älskar demhär!!! XD Bästa!!

Filmtips!


Den så kallade stugan.


Tjoo!
Här i stugan som jag kallar det sitter vi nu med våra datorer. Det är liksom en gäststuga och vårt "riktiga" hus ligger en bit bort, det är därför vi alltid måste cykla iväg och äta frukost och sånt.
Iaf, det är en fin dag idag, får se vad vi hitar på för skoj. Vi kanske lägger upp outfit bilder iaf om vi ska iväg.
See you soon! 




(Y)

 
Xoxoxoxoxxo

HOHO


Movietime

Nu sitter Chasse och jag i våran lilla stuga och ska precis kolla på film, ytterst trevligt!!

It's funny cause it's true


Confessions

Jag älskar Broccoli
Jag kan inte lipa
Jag är jätterädd för fladdermöss
Jag sover alllltid med handen under kudden
Jag har jätteofta hicka
Jag kan inte börja skriva ett inlägg på bloggen utan att ha skrivit en rubrik
Jag är väldigt obsessed av serier
Jag blir alltid nervös för små saker som t.ex. när jag ska gå av bussen och är omringad av massa människor
 
 
 
 

bad

AHAH komiskt med våra matchande badkläder xD
Iaf 23 grader i vattnet, varmt fast molningt, en trevlig dag hursomhelst! Håll er uppdaterade för vi kommer blogga massa mer idag!

vakna

Jajmensan, precis som rubriken lyder har vi vaknat till liv :D
Ska snart hoppa upp glada på cyklarna och ge oss iväg.
Igår kväll tränade vi på bryggan i veva med att det åskade och blixtrade, jag trodde vi skulle dö!
Sen cyklade vi tillbaka till stugan men på den vägen var vi jätteskraja, det var massa ljud och paddor på gatorna som jagade oss :(
Och lyssna, vi har bestämt att skriva 8 inlägg om dagen nu som vi gjorde på det gamla goda 90-talet! 
Vi börjar med det idag! woohoo hör jag er säga!


At Chasses land

Nu sitter vi och nördar lite framför varsin dator på Chasses land. Vi ska snart bege oss ut och träna lite faktiskt, vi känner att vi vill vara lite hurtiga så vi har bestämt att ta oss ett träningspass och sen ta ett kvälldopp, härligt!
 
 
Chasse och Fia

jorgubbsplock

Hej idag åkte jag och familjen iväg till uppsala på nån jordgubbsplock. Vi plockade totalt 8 kg!
Plus att man fick ju äta också så ja, är ganska trött på jordgubbar just nu XD



new painted nails


8 Juli

Håller på att packar eftersom att jag imorgon ska följa med Chasse till hennes land. :)
 
/s
 

NU:


Me guusta!

 
 
/ S

-

Idag har jag varit på begravnings''fest'' för min faster som nyligen gick bort, var inte alls roligt, väldigt jobbigt också med tanke på att jag hatar att se folk ledsna, jag var visserligen inte så nära med min faster, men det är aldrig roligt att förlora någon i släkten. Efter gick jag och familjen + min andra faster ut och käka lite mat i stan.
Blev lite dystert nu så ska ta och berätta en rolig nyhet! Nästa vecka på måndag ska jag följa med Chasse till sitt landställe, var där förra sommaren också och vi hade hur mysigt som helst.
 
 
Måste verkligen börja ta nya bilder!!!
 
/ S

BLidö

Hejsan svejsan :)
Jag är hemma nu! Och jag har haft det jättebra, tur med vädret också så det är ett plus i kanten :)
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga, känns som den riktiga sommaren iaf har kommit tillbaka eller nåt!
Woop

Inte så roliga bilder, det fanns ju massa andra där också men jag ville inte ta kort på dem för det kanske hade blivit lite konstigt........hehe
JAJa kul var det iaf )

Wooooohhoohohooho

Bloggen har fått lite ledig, eftersom att jag har njutit av den sköna värmen Sverige har bjudit på.
Anyways så kom jag precis hem från en middag hemma hos Sofia med familjen, jättetrevligt.
Och är suuuperglad för vi har nu bokat en resa till London på höstlovet, vi som var i Grekland och jag hoppas verkligen att Olivia kan hänka hon med!
Nu ska jag och min solbrända hud gå och smörja in oss lite, hoho.
 
XOOXOXOXOX
 
 
/ sofia

Helt onödigt






I want


Lite slarvigt kollage.... men kolla vilka fina saker!!! :D
/Yassi

varje gång något bra händer mig...


/chasse

1 juli 2012

Nu sitter jag i bilen påväg till landet, hua det är så segt där. Men kommer hem på ons/tors.
Har inte skrivit så mycket dom 2 senaste dagarna, har inte sovit hemma så har inte haft tillgång till dator.
Jág har iallafall haft jättekul både på middagen ute på torsdagen och när jag var hemma hos Dina i fredags, vi
nattbadade båda gångerna vilket var super mysigt. Ser fram emot nästa gång vi alla ska ses!
 
 

RSS 2.0