Måndag


Blää är supertrött och väntar på mat. Det har varit en tuff helg, har både jobbat och pluggat!
Idag efter skolan följde jag med lollan till Slussen för att fika en liten stund, hon skulle jobba idag så tänkte jag kunde hålla henne sällskap en liten stund, imorn är det dags för mig! Woop woop
Cya

+

 

Torsdag


Har blivit svindålig på att blogga.. Tycker det är kul så måste ta tag i det igen, men blir svårt nu när jag har ganska fullt upp. Idag hade vi en kort dag och slutade vid 11, då åkte jag direkt hem, åt lurre och laddade om för att sen bege mig iväg runt 4 till jobbet. Där var det hektiskt också men börjar bli kul nu när man kommer in i rutiner. 
Tagga fredag imorn då!!!

25 september

Hej.
Eftersom det var ett antal dagar sedan vi skrev här så tänkte jag berätta om det som hänt sen sist.
Vi har haft matteprov i andragradsfunktioner vilket verkligen inte är min grej, å andra sidan är matte väldigt sällan min grej. Alltså kan man sammanfatta det som att det får gå som det går.
Vi har fått veta att vi ska åka till Riga med vår Etnicitet och kulturmöten-kurs men sååklart så ska resan krocka med min och Chasses London resa så vi har ingen möjlighet att följa med, vår vanliga tur kan man säga :)))).
Och slutligen idag så har vi haft skolfoto, och efter det 11-12 gånger som jag har tagit skolfoto tidigare så har jag inga vidare förväntningar på bilderna, då jag vet hur det har slutat alla andra gånger.
Nu måste jag återgå till min psykologianalys för den kommer inte skriva sig själv.
 
/S
 
 
 

20-22

Här kommer en liten summering av helgen.. I fredags efter skolan åkte vi först till donken och satt där i några timmar. Vi väntade nämligen in tiden eftersom vi hade bestämt oss för att åka och se Darin på grönan. Det var faktiskt en väldig rolig trip, är inte Darins största fan men det var både kul och underhållade :) 

Lördagen började ganska segt och jag satt mest och spenderade förmiddagen framför netflix. Lite senare på kvällen blev jag bjuden på fekkepekke av min storebror så tog med mig EL, och fia och sen åkte vi dit. 
 
Och idag har jag jobbat från 15-18 och ganska nyligen kommit hem till pappsen.
Rolig och händelserik helg förövrigt så känner att jag utnyttjat dagara väl :)))




Nudelgruppen

Idag hade vi frilufsdag på Hällasgården. Vi hade oturen som fick värsta regnruskvädret :(( sen var vi tvungen och vara i grupp med de två mest entusiatiska killarna i klassen haha
Efter skolan åkte jag hem och la mig i soffan, där somnade jag pladask och sov i kanske 3 timmar eller nåt.
Imorgon ska vi kanske till grönan och parta lite.. heheohoh
Nu måste jag plugga glosor med fia, vi hörs!!
 

Lite bilder från senaste dagarna




16 september

Halllo! Idag började vi halv 1 vilket betyder en fet sovmorgon. Dock har det varit regnigt och grått hela dagen vilket är segt, men att döma utifrån twitter var det betydligt värre tidigt imorse när jag låg och sussa. Så det var ju skönt att undvika det. Iallafall så hade vi endast svenska där vi hade redovisning och fick tillbaka våra prov, det gick miicketbra för mig. Nu ska jag duscheliduscha.
/S

Fredags&lördags

I fredags var det inspark med skolan i midsommarkransen, kvällen var så rolig som en inspark kan bli.
 
Och igår var jag hemma hos Sofia där hon hade partay då hon fyllt 17 år i veckan, majoriteten av dem som var där hade jag ingen aning om vilka det var men det var trevligt ändå, vissa hade jag ju träffat på någon gång tidigare. 
Nu mååste jag sätta igång med psykologin!!
 
/S
 
 

Igår

Igår var Sofia och Olivia här. Vi åt middag tillsammans, målade naglarna, pratade och hade det allmänt braa!!
/s


Kräftskiva

Hejsvejs!
Kom nyss hem från landet efter att ha haft kräftskiva igår. Jag älskar kräftor och vi åt färska riktigt goda så det kunde inte bli så mycket bättre.
Är dock orolig att grammatikprovet har kommit i kläm. Så dags att börja plugga till det eftersom det är imorgon!!
Vi hörs


iphone tillbehör

 

Onsdag

Lång och intensiv dag känns det som. Kom nyss hem och ska därför belöna mig med god mellis. Funderar på att göra avokadomacka och lite jordgubbar. Nam
Det här hade jag på mig idag:


Födelsedagsmys på waynes


vilken cutie


Söndag

Hejhopp!
Idag har jag varit i skäris med ericis och gått runt lite. Micket trevligt!
Igår hann jag inte skriva nåt för var på blidö och firade min farmors man så kom hem ganska sent!
Imorn är det skola igen men ser fram emot det eftersom vi börjar halv 1 och ska fika lite innan..
Såhär partade jag och Erica till det i Skärholmen :)


1 september

Hej.
Första september idag och då är det enligt mig officiellt höst. Och jag längtar redan tills nästa sommar.
Alllafalll så har det varit en riktig slöhelg, precis som jag längtat efter. Däremot är det söndag idag och då gäller den obligatoriska städatränaplugga rutinen för mig.

/s


RSS 2.0