Nyttt

 
Prettttty Basiccc
 
/ S

Middag


Monday

Hej.
Dagen har spenderats med Chasse, först mötes vi i Liljeholmen för att vi snabbt skulle förbi H&M och efter det rullade vi vidare till Hornstull där vi gick på Jympa-Medel. Passet var roligt men väldigt tungt för otränade lilla mig. Känns rätt långt bort att jag brukade köra Jympa-Intensiv förrut, huu.
Iaaallafall så ska jag spendera kvällen framför några serier, häärligt.
 
xo

...

Åå himla härligt väder!!! Lööve itttt
Iaf sitter jag och väntar på bussen eftersom att den är försenad och då tänkte jag att jag kunna blogga lite, inte för att jag har något intressant att säga men a...
Mot träning iaf!
Här får ni en mystisk bild på min påse som chillar...


måndag - fredag

Såhär ser mina dagar ut dethär lovet, ganska fullspäckat eller vad man ska säga.
Nu ska jag göra mig iordning och sen får vi se vad jag hittar på innan jag åker och tränar. 
Vi hörs!

Måndag: Träna på friskis med fia, och på kvällen äta på tacobar med gamla torpetgänget :))

Tisdag: Umgås med Fia och Angie.

Onsdag: Träffa Fia, Lollan, och Ericis för nåt skoj.

Torsdag: Gå på konsert med Fia och Emma louise.
    









Fredag: Besöka Mikaela och kolla in hennes nya lägenhet.



Solig Söndag

Hej.
Idag vaknade man upp på bästa tänkbara sätt, alltså till ett sooligt väder. Finns inget som gör mig på så gott humör som dä, så det var ju super. Planerna för dagen var att träffa Elin i Liljeholmen för att kika i affärer. Men eftersom det var så fin väder bestämde vi oss för att ta en promenad istället, så vi köpte med oss varm choklad och promenixade. En micketmicket bra dag. Imorgon ska jag träffa Chasse för att trääna, det var ett tag sen så det är ju på tiden, hoho.
 
xo
 

asså vad kuul!

Alex skickade den här till mig och jag kan inte sluta skratta! Älskar den!


mysiga ryggsäckar

Från Urban

Lördag

Heyy.
Nu är den äntligen sportlov, som man har längtat efter dä. Har planerat in mycket saker under veckan så det är ju finfint. Ska bli så kul att träffa kompisar som man inte har tid för i veckorna. Sen ska jag ju även gå på konsert med Emma Louise och Chasse, weey.
Nu ska jag fixa mig liiiite.
Heido.
 
xo
 
 

Hjääälp vad jag längtar efter sommmmaren

 

Thursdayyyy

Heiii.
Startade med engelska och avslutade dagen med historia. Dagen har varit sköön, jag har inte gjort många knop i skolan, lyckades åstadkomma en rubrik på engelskan till min uppsats, fyra tal på matten och 2-3 uppgifter på historia, snacka om att jag kommer behöva studera på lovet .. Wellwell den dagen den sorgen tyyp hahah.
Nu ska jag göra klart allt inför morgondagens förtagsekonomi lektion. 
Heiidå
 
xo
 
 

Onsdag

Hejjj.
Jag orkade inte skriva något efter att vi kom hem från Romme igår, var såå trött. Det var iallafall riktigt roligt, dock vääldigt kallt. 
Idag då, jo vi hade studiepass hela förmiddagen och sen spanska prov som gick sådäär.
Nu ska jag fixa lite saker till företagsekonomin och sen sooova, har varit så trött idag och dessutom blivit förkyld, weey.
 
Det enda bilder jag lyckades ta från Romme, tror dock att Chasse tagit några.
 
xo
 

19/2


Romme imorn!!

Hej allesammans!
Är hemma hos Erica nu och gör mig redo inför morgondagen. Vi har ställt väckarklockan på 04:15
F1 niiiiiiice
Jaja snart är det sleepdags för oss så vi får höras imorn eller nåt!
Godnatt och ha det bra :D

 

 


Måndag.

Hejj.
Dagen har gått superfort vilket har varit skönt. Nu är det stress stress stress för mig eftersom att jag måste gå och lägga mig tidigt för ska redan upp 4:45 imorn eftersom vi ska åka till Romme med skolan, spännnnade.
JAJA vi hörs imorgon.
 
 
 

Fredag/Lördag

Hejjj.
Igårkväll var jag på resturang Kina Muren med södertörnarna, såå gott. Vi åt någon buffe och jag trodde jag skulle spricka! Idag har jag inte gjort många knop, men tänkte städa nu för ska få finbesök ikväll, det där lät mycket intressantare än vad det är, inte för att det inte är trevligt att träffa sina vänner för det är deeet! Precis som Chasse redan har meddelat så ska hon och Erica komma hit ikväll! Weeey. 

lite bajs på allt najs

Hello!
Jag är ledsen för att jag inte skrivit något på några dagar men har haft alldeles för mycket att göra!
Men om man ska summera kort om dagarna då, i torsdags mådde jag jättedåligt och fick feber efter att ha tagit vaccin, så jag gick hem från skolan och var hemma hela dagen igår. Senare på kvällen igår gick jag på bio och såg a good day to die hard, den var pretty dålig.
Idag har jag varit i skäris med erica och talkat lite serious stuff, sen framåt kvällen ska vi åka hem till fia och hänga där lite ;))
Men iaf, ja har joinat iphone community nu, blev tvungen att köpa en ny mobil eftersom att min blev stulen och då fick det bli denna. Helt ok!

Torsdag

Dagen har varit helt okej även fast jag hatar alla lektioner vi har på torsdagar.
Idag fanns det möjlighet att skicka ett litet hjärta med ett meddelande på till någon i skolan, så det roade jag och Erica oss med hahahhahah. Vi kom på en mycket fin liten vits som vi skickade iväg, hohooh.
Wellwell jag trodde att jag behövde skriva ett manus till vårat radioprogram ikväll men njää, det skulle tydligen in efter lovet så det var ju sköönt. Ska alltså bara göra ett flygblad till företagsekonomin och det går ju på ett nafs ;).
JAJA, hoppas alla har haft en trevlig alla hjärtans daag.
 
xp
 
Embedded image permalink
Såna här rara ord prydde allt ifrån toaletterna till korridorerna. Alla är så kreativa och duktiga på Klara!
 

Onsdag

Hej.
Även denna dag har varit dålig. Dock ser jag såå mycket i fram emot fredag, då jag ska träffa Södertörnarna för att gå ut och äta middag på diverse mongolisk buffe eller vad det nu var, låter hur som haver väldigt trevligt.
Ikväll så ska jag plugga på glosorna vi har tills engelskan imorgon och fixa det sista till mitt reportage om Maria Montazami, weeey. 
JAJAJAJAJ ska sätta igång nuu.
 
xo
 

redo för rommmmmmmmme!

Hejsvejs!
Har varit lite allmänt irriterad idag...
Vaknade också en kvart innan jag skulle gå till bussen, så det var nice (Y)
JAja, efter skolish åkte jag och ericish till skansis och åt semlis. Sen efter det åkte vi till stadium och kolla på lite behövande grejer till romme. Jag köpte ett par nya glajjor, lite shiny sådär men det blir nice!
*Strike a pose

2013-02-12

Hej.
Morgon var dålig, idrotten var dålig, vi missade bussen vilket var dåligt, lunchen var dålig, historian var dålig, naturkunskapen var dålig. Det var helt enkelt en riktigt dåligt dag, på alla sätt och vis.
Hoppas på att morgondagen blir bättre, dock tvivlar jag starkt på det. Näää nu ska jag sluta gnällllla.
Heiiido
 
xo
 
 
 

vilken piss dag

Hej på er!
En ganska så dålig dag idag. Den började bra, med ganska så chill lektioner och sen pizza hut med hela klassen på lunchen. Det var supertrevligt. Men allt gick utför efter skolan då min mobil försvann/blev snott. Så det var ju härligt! Sen hände en massa andra grejer också men det orkar jag inte ta upp.
Iaf hann jag köpa en tröja innan allt började suga. Det var bra iaf!

söndag

Hejsan hoppsan!
Idag har jag varit i skäris med mamis, det var trevligt!
Ja köpte lite nya skidkläder, och sen försökte vi fixa med mitt abonnemang så jag kan skaffa en ny mobil.
Det blir toppen! 
Imorn är det måndag igen, vilket suger lite.. Sen på torsdag är det dagen vi alla singlepringles fruktar. Lääängtaaar omaaajdaaag!
Jajja, ska försöka vara lite effektiv nu, måste få saker gjort!
Vi hörs imorn, Godnatt och hejdå :)

10 Februari

Heiii.
Det här har varit världens tråkigaste dag, vaknade runt 12 och sen dess har jag studerat och läst i Hunger games. Hjäääälp så segt, nästan lite skönt att gå till skolan imorgon för där är det alltid något som händer.
Annars så har jag precis ätit en semla vilket jag har varit sugen på hur länge som helst, dock var det inte lika gott som jag minns att det var, men den slank ner ändååå.
 
xo
 
/S

alltså så cuute

 

went to ikea

Hello!
Idag har jag vandrat runt på ikea samt varit på elis gigantis med mamma. 
På ikea köpte jag ett nytt täcke och lite annat nice. Ser fram emot att lägga mig och sova ikväll, super (Y)
På elis giantis var det tänkt att jag skulle köpt en ny mobil eftersom att min har blivit lite dampig, men det blev krångel men mitt abonnemang och sånt så vi ska fixa det imorn. Istället köpte jag nya hörlurar som jag älskar!
Greatgreatgreat
Jajjaa, vi hörs snart!
BYE



ME GUUUSTA

Nellly/HM/Nelly/HM
 
 

Lördag

Hej. Gårdagen spenderad på donkem efter skolan med Erica, chasse, EmmaL och Alexandra, micket trevligt. På kvällen träffade några kompisar med chasse. Idag ska jag bara såsa. Xoo


Torsdag

Hejj.
Dagen har varit så otroligt mycket bättre än jag trodde att den skulle vara, puu. Anyways så gick jag i skolan till halv 3 och efter det åkte jag och Chasse till Hornstull och tränade, dock bara en liten stund då vi har massa läxor att ta itu med. Så det ska jag roa mig med ikväll. 
Imorgon är det äntligen fredag igen, wääj. Ska troligtvis spendera kvällen med rararara vänner.
 
xo
 

Tisdag

Hejjj.
Dagen har rullat på rätt fort vilket är tur för jag hhhatar tisdagar. Efter skolan åkte jag till Slussen med EmmaL, Erica och Chasse där vi strosade runt på götgatan, micketmicket trevligt. Köpte endast en liten ögonbrynspenna.
Annars så har jag haft träningsvärk i ryggen och rumpan från träningen igår, vilket är ett gott tecken, hooohoho.
JAJa nu ska jag ta mig något gott att äta och sen ska jag bara ta det luuungt.
 
xo
 

tisdag

Hello!
Denna tisdag har varit helt ok. Tisdagar brukar suga men idag blev den snäppet roligare eftersom vi åkte till slussen efter skolan och checka i affärerna :3 
Jag köpte en kjol och emma lollan hittade en jättefin magtröja typ. Superduper!
Nu ska jag ta det lite lugnt och efter maten ska jag sakta men säkert börja med min debattartikel (!)
Vi hörs!
BYYEEE
Ganska ordinär fast i sammet typ.

NYTTTTTT

 
/ S

Måndag

Hej.
Jösses vad den här dagen har gått fort, dock har jag hunnit med bra saker. Först var jag i skolan till 12:20 och efter det åkte jag och chasse och tränade & idag tog vi i för kung och fosterland och det känns nu hoho.
Väl hemma blev den en lång dusch och sen läste jag ett kapitel i min engelskabok. Nu är det äntligen middag och efter det har jag ett reportage om Maria montazami att skriva, weey. 
 
xo
 
 
 

3/2-13

Igår var jag i stan med mamma och göran för att kolla runt lite på festligheterna där.
Sen framåt kvällen kom erica och lollan hem till mig för att chillaxa och kolla lite på melodifestivalen, det var mycket mycket trevligt!
Här är två saker jag köpte igår, först en jättecozy stickad tröja och sen ett par nya levi's shorts i snäppet mörkare färg än vad jag redan har. 
 
/ chasssss

/S


boy london

Hej på er!
Lite sen uppdatering från mig, ska snart sova så passar på att skriva ett lite snabbt.
En helt ok dag idag, efter skolan åkte jag och köpte en tröja och sen efter det käkade jag, Erica och Em på donken. Såå himla gott!!
När jag kom hem satte jag igång direkt med att läsa min bok, somnade lite då och då, men efter mycket om och men lyckades jag läsa de 100 sidorna jag hade kvar att läsa. Känns väldigt skönt faktiskt!
Nu ska jag sovelisova!
Godnatt

RSS 2.0