Valborg

Hejjj
Skolan var rätt seg idag, vi hade bara 2 prov innan vi fick gå hem.
Ikväll ska jag "fira" valborg med Erica, Emma Louise och Chasse, vet inte riktigt vad vi ska göra.
Men ska försöka ta lite bilder, nu måste jag rusa till tunnelbanan om jag ska hinna, adiosss.
 
Hahaha gullligt, poserandes med en banana.
 
 

Blää

Hej.
Egentligen slutar vi ju 12:20 på måndagar men idag hade vi extra lektion i företagsekonomi för att vår lärare var borta sist, seegt. Iallafall så somnade jag som vanligt när jag kom hem, men nu är jag pigg igen. Har fått i mig pannkakor till middag och är nu taggad på att plugga inför de 2 prov vi har imorgon, weeey..
/S
 

Söndag

Hallloj.
Nu sitter vi hemma hos Chasse där vi även spenderade kvällen igår. När Chasse har packat klart ska vi bege oss vidare, hon hem till sin far och jag hem. Dagen kommer bli seeg, eftersom städning och plugg står på dagen att göra lista. Något som är negativt är att det kommer att vara ett helvete i skolan med massa plugg hela vägen fram till sommarlovet. Däremot är det positiva att det bara är 50 dagar tills vi åker till Cypern, weeey.
 
/ J & S

26-04-13



Friiiday

Halloj.
Jag och Chasse åkte tidigare till skolan idag även fast vi inte började förens vid kvart i 1. Vi skulle förbereda oss inför talet vi skulle hålla i svenska nationella, jag hade försökt intala mig att jag inte behövde bli nervös eftersom jag bara skulle framföra det inför mina vänner. Men ack så fel jag hade, jag blev jättenervös och skakig, dock tyckte jag det gick heelt okej förrutom att jag läste rätt fort.
Annars så lider jag av att vara allergisk nu när tiden för vår är kommen, har så ont i ögonen när jag är ute, hu hu.
Ialllafalll så ska jag hänga med min mamma ikväll eftersom jag aldrig gör det nuförtiden, så det blir nog brabra.
 
/S

Sommardag


Torsdag

Hejjj.
Dagen har varit helt okejj, började med nationella prov i svenska, jag tror att det gick helt okej och jag
hoppas verkligen att jag gjorde uppgiften rätt. Efter det hade vi 2h rast så vi satt ute i solen och solade vilket var jätteskönt, äntligen vårvärme. Mindre skönt är att jag blir så allergisk, känns som jag ska nysa upp halva innehållet i min kropp, nej skämtosido men det är jobbigt som tusan.
Nu ska jag träna på mitt tal om straff i framtiden som jag ska hålla imorgon, hjäälp önska mig lycka till.
 
/Sofia

Onsdag

Hallloj!!
Har haft studiepass hela förmiddagen, jag och Chasse pluggade till spanskaprovet som vi skulle ha efter lunch, provet gick inte som beräknat, men det får duga för vi har så mycket den här veckan och nästa vecka. 
Ialllafall så ska jag plugga på mitt tal som vi ska ha på fredag och sen plugga på förberedelser inför nationella provet som är imorgon. 
Blev väldigt mycket skola i det här inlägget, men eftersom jag inte har tid för annat så blev det så nu.
Adios
 
/SofiA

Tisdag!

Hejjj!
Idag har det varit en tuff dag. Började med svenska nationella som tog mycket på krafterna.
Efter den var gjort gick jag, Erica, EM, och Karin tilll donken för att belöna oss lite, det var mumma som vanligt. 
Sen efter lunchen hade vi en lång naturkunskap lektion. 
Ja så spännande var denna tisdag! 
Nu har jag nyss ätit middag och ska snart fortsätta att skriva lite på talet. Senare tar jag nog en promenix med ericis :))
Vi hörsss!

cypern

Hej håå!
I allt detta pluggande är det nu typ bestämt att jag och fia ska åka till Cypern i sommar!!!
Kommer bli så hiiiimla kul och ser fram emot det jättejättemycket!! Och det bästa av allt är att det inte är så himla långt kvar, för vi åker troligtvis dit den 17 juni, alltså bara 8 veckor kvar!!
Här är lite bilder på hotellet.

Något groggy

Hej!
Har varit hemma i någon timme nu och har ätit lunch eftersom maten i skolan inte var så mycket att hurra för.
Jag har kollat på ett avsnitt av New girl och nu ska jag försöka plugga eftersom vi har prov/inlämning varje dag den här veckan, hu hu. 


Helgen

I fredags var jag hemma hos Rebecka med södertörnarna. Vi hade det lika braa som vanligt med god mat, skratt och gossip. Klockan rullade på som bara tusan och vi somnade inte förens runt halv 5 på morgonen. 
Så sammanfattningsvis var det en perfekto kväll.
 
Idag dåå, jo jag hade planerat att plugga men var för blääigt för det så jag ringde min kära vän Jasmine och pratade med henne. Blev på bättre humör och skrev några rader på talet till svenska nationella samt städa mitt rum, så lite har jag fått gjort iallafall.
Den här veckan som börjar är en riktigt mördarvecka i skolan, så är lycklig om jag klarar mig tills nästa helg.
 
/ S

veckan med 3 nationella

HEEJ!
Är så dålig på att blogga just nu men har ingen motivation alls att göra det. Alldeles för mycket att göra i skolan osv. Men iaf, om jag sak berätta lite kort om helgen så sov erica över hos mig i fredags. Vi var för första och sista gången på nördkvällen i skolan, svintråkigt! När vi kom hem såg vi dem nya awkward avsnittet och gottade i oss massa snacks. Sen på lördag var jag och bowlade med alla kusiner, och idag har jag bara slappat. 
Jag ska försöka blogga varje dag nu!
Vi hörs snart igeeen!
BYE

Fika med lejoboy


Tisdag

Halloj!
Dagen började med livräddning på eriksdalsbadet, det var långt ifrån så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Vi hann dessutom "leka" en stund efter ,dock gjorde det så att vi kom försent till nästa lektion, men det var kul.
Annars rullade dagen på ovanligt snabbt vilket var skönt eftersom jag inte gillar tisdagar.
Nu ska jag se om maten är klar och sen blir det att studera.
 
/S

Sablans

Hej hopp!
Idag har det varit en kort händelserik dag! Det bästa med dagen var att lollan äntligen är tillbaka, och det sämsta var väl att matteprovet gick lite sådär men jaja...
Efter skolan åkte vi till liljeholmen och letade bikini ueftersom vi ska till eriksdalsbadet imorn, svinkul med andra ord!
Sen efter det åkte jag och Fia och tränade.
Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite.
Här är en bild på bikinin jag köpte:


14-04-13

Heejj, kände att det var dags att uppdatera lite. Veckan har varit fullspäckad precis som helgen.
I fredags hade jag och fia donkenhäng med Vincento, igår tränade vi och på kvällen sen gick jag och erica på bio och såg obvilion. Idag ska jag plugga lite till kommande prov nästa vecka, sen ska jag åke hem till pappsen.
Det var allt! Vi hörs!
BYYE
 
 
 

Lördag

Hej.
Jag upptäckte nu att jag inte skrivit något på hela veckan.
Jag hade iallafall sett framemot att komma tillbaka till skolan mestadels för att träffa alla igen, dock drunknar man i prov och nationella prov så det är ju lagom roligt. Utöver det har de iallfall varit en händelserik och rolig vecka. 
Idag har jag och Chasse varit iväg och tränat och jag känner redan nu att jag kommer få träningsvärk imorgon, vilket är ett gott tecken, haha.
Nu ska jag fortsätta att kolla på New girl som alltså är ännu en ny serie som jag har fastnat för.
 
/Sofia

...

 

Söndag

Hej.
Jahapp då var det sista dagen på påsklovet. Vilket känns lite segt, men det har varit ett bra lov och nu är det bara 59 dagar kvar till sommarlovet. Det går ju på ett nafffsss.
Idag har jag städat mitt rum och varit och tränat med Chasse. Det gick jättebra att träna idag eftersom vi har gjort ett schema som vi följer, mycket bättre med lite struktur istället för att vi bara irrar runt.
Nu ska jag gå och kolla om maten är klarrr.
 
xo
 
 

nice iphoneskal

från http://society6.com/

Lördag

Hejjj.
Igår sov jag över hos Chasse, vi kollade på tv och skypeade vilket var trevligt. Idag har vi varit i Liljeholmen och kollat i affärer och ätit lunch. Nu så ska jag gå och fixa något ätbart och sen leta reda på en bra rulle att spendera kvällen med. Vilket är lättare sagt än gjort eftersom jag sett alla filmer på min data 645645 gånger och det känns väldigt enformigtttt. 
Morgondagens planer är lika enkla och tråkiga som varje söndag alltså städa, träna och plugga.
 
xo
 

Barnvakt

Hello!
Idag har jag varit barnvakt åt Linus så jag tog honom till heron för att käka på donken och sen bowla. Det var mycket uppskattat tror jag och vi avlutade det hela med varsin glass. Nirre Bitte
Nu ska jag städa mitt rum lite men vi hörs senare!
Byee


Nytttt

Detta var det jag köpte när jag och Chasse var i stan i tisdags.
Hahhahah jag skrattar åt hur dålig jag är på att ta bilder, men jaaja men ser jag vad det är iallafalll :))))
 
/ Sofia

4/4

Hej!
Har spenderat denna torsdag med Chasse, vi möttes i stan där jag lämnade tillbaka ett par ballerinaskor som jag köpte när vi shoppade i tisdags. Efter det köpte vi med oss mat som vi lagade hemma hos mig.
Sen så klippte Chasse mitt hår som var sliten som tusannn.
Nu ska jag skypea, adjössss.
 
 

Onsdag

Hej! På förmiddagen var jag och fikade och sen träffade jag chasse som också hade fikat. Efter det träffade jag Gabbi i stan och vi åkte och åt på McDonalds och sen hem till mig. Där vi pratade om allt och ingenting, vilket var mycket trevligt eftersom det var jättelänge sedan vi sågs sist. Xo


shopping-c

 

Annandag påsk

Hej på er!
Igår kom vi hem tidigt från landet och lite senare åkte jag med la familia till Hågelby för att äta påskmiddag.
Idag har jag och Fia tränat och efter åkte vi till Slussen och satte oss i solen med varsin glass. Mycket mysigt!
Imorn blir det shopping i storstaden :))


RSS 2.0