3/5-2013

Heej på er!
Vaknade för en liten stund sen med ett gott humör och ett fint väder. Härligt!
Jag tänkte berätta lite om gårdagen för er. PÅvägen till friends arena var det sjuuukt mycket folk, bara tjejer ju. När vi kom in och  fick se våra platser blev vi lite besvikna eftersom det var längst ifrån scenen vilket gjorde att vi bara skulle se dem från skärmarna egentligen. Men vi surade inte så mycket för det, fortfarande glada över att vara där!!
I väntan på att förbandet skulle spela klart laddade vi mobiler och Emma Louise letade öronproppar precis utanför, då kommer helt plötsligt en man som jobbar på friends arena fram till oss och undrar om vi vill ha parkettbiljetter eftersom dem byggt en ny miniscen och behövde publik runt den. Vi blev jätteglada och fattade typ inte att det var sant! En vakt hjälpte oss hitta från översta planet till nedre våningen där vi fick gå mot scenen till våra plater, det var sjukt!
Vi stod ganska så måna rader från stora scenen men dem åkte till den lilla scenen där vi stod och stannade där en ganska lång stund. Fattar ni vilken tur man kan ha liksom!! Och vi var inte ens många som stod där heller så dem kunde vinka åt oss alla! Så himla fiina!
Kvällen var iaf super och jag kunde inte blivit bättre!
Här är lite dåliga iphonebilder men dem var allt jag kunde ta:
Här ser ni hur våra första platser var, och dem nya var precis bakom den lilla fyrkantiga scenen i mitten.

Här är precis vid de nya platserna.
Här ser ni avståndet från stora scenen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0